Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nivy
1. októbra 2021, 16:30
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Nivy otvárali vo veľkom. Tancovalo sa, cvičilo a mohol si si užiť viacero koncertov

Nivy otvárali vo veľkom. Tancovalo sa, cvičilo a mohol si si užiť viacero koncertov
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Bohatý program si môžeš užívať aj nasledujúce tri dni.

Nivy oficiálne otvorili svoje brány. Prvý deň sa začal veľkolepým programom a návštevníkov privítala už o pol ôsmej ráno kapela Funny Fellows. Niet pochýb, že sa na tento deň tešilo mnoho ľudí, keďže sa Nivy už od skorých ranných hodín zaplnili desiatkami návštevníkov. Pozri sa, ako vyzeral prvý otvárací deň a na čo všetko sa môžeš tešiť v rámci ďalších 3 dní plných programu. 

Nivy sa zaplnili hneď v prvý deň od svojho najnižšieho podlažia až po zelenú strechu. Navštívilo ich približne 57 000 ľudí a 5 000 návštevníkov si nainštalovalo aj aplikáciu Ahoj Nivy, v ktorej môžeš zbierať body a získavať zľavy. Program návštevníkov bavil od ranných hodín až do večera. Ak si zvedavý, čo všetko tu nájdeš, môžeš si o Nivách prečítať v našom článku

Objav nové Nivy
Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Koncerty, tanečné vystúpenia aj workshopy

Vo štvrtok si si tu mohol užiť koncerty Funny Fellows, Kataríny Málikovej, Richarda Rikkona, Bratislavského sláčikového kvarteta a mnohých ďalších hudobníkov. Večer sa o zábavu postarala DJ Babika. Hudobný program doplnil street art live painting, tanečné vystúpenia, ale aj rôzne workshopy a program pre tých najmenších.

Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Na zelenej streche to žilo tiež, od piatej poobede sa cvičilo s trénerom. Tí, ktorí radšej tancujú, si mohli vyskúšať tanečný salsa workshop. V ponuke bol aj workshop s kynologičkou a workshop kváskovania. Počas celého dňa tu boli zároveň dostupné nadrozmerné maľovanky, klavír, na ktorom si si mohol zahrať, aj ďalšie atrakcie. 

Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Bohatý program pokračuje do nedele     

Otvorenie Nív sprevádza program, ktorý pokračuje aj nasledujúce tri dni. Ak si vystúpenie Funny Fellows či Richarda Rikkona vo štvrtok nestihol, môžeš si ich užiť aj v piatok, doplnia ich tajné koncertné vystúpenia, tanečné vystúpenia a rovnako ako vo štvrtok tu bude prebiehať aj live street art painting či workshop maľovania. Zároveň si tu môžeš užiť aj tanečné workshopy, na zelenej streche bude od sedemnástej cvičenie s trénerom. Nezabudlo sa ani na najmenších, pre ktorých je prichystané divadielko, bublinková šou a ďalšie aktivity. 

Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
nivy
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Koncerty a workshopy si užiješ aj cez víkend

Sobota sa bude niesť v podobnom duchu ako predchádzajúce dni – bude tu hudobný program, workshopy a ďalšie rôzne aktivity. Čaká ťa napríklad bubnová šou, dopoludňajšie aj popoludňajšie cvičenie na zelenej streche, tanečný, baristický a pestovateľský workshop. V  nedeľu si môžeš užiť program hlavne v dopoludňajších hodinách a poobede sa oddať intenzívnemu nakupovaniu. 

Pozri si program
Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Nivy, Nivy centrum
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Príď si pozrieť Nivy zblízka a uži si rôznorodý program, v ktorom si každý nájde to svoje. Od koncertov cez workshopy až po tanečné vystúpenia. Samozrejme, môžeš si prísť nakúpiť, navštíviť kaderníctva alebo iné služby, posedieť si pri káve alebo zacvičiť na zelenej streche. 

nivy Nivy, Nivy centrumNivy, Nivy centrumNivy, Nivy centrum
Zobraziť galériu
(29)
Domov
Zdieľať
Diskusia