Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Natalis.
23. septembra 2021, 10:30
Čas čítania 2:06
Sponzorovaný obsah

Ako je to s hraním zadarmo v online kasíne?

Ako je to s hraním zadarmo v online kasíne?
Zdroj: Unsplash/Kvnga
REFRESHER
Uložiť Uložené

V minulosti podceňované, dnes už s plnohodnotným uplatnením aj medzi profesionálnymi hráčmi. To sú online kasína.

Ak ste niekedy natrafili na ruletu, blackjack alebo výherné automaty, určite vám aspoň raz napadlo, aké by to bolo, zahrať si v reálnom kasíne. Luxusné prostredie, hudobný podmaz, množstvo ľudí, pekné hostesky a krupiérky, cinkanie výhier, šum rečí a smiech. Myšlienku však väčšinou zastaví fakt, že do kasína potrebujete peniaze. To nemusí byť tak úplne pravda a hneď vám vysvetlíme prečo.

Vyskúšajte ruletu a iné kasínové hry pre zábavu

V minulosti podceňované, dnes už s plnohodnotným uplatnením aj medzi profesionálnymi hráčmi. To sú online kasína. Ak si chcete vyskúšať hry ako ruleta, blackjack či automaty zadarmo, neexistuje nič lepšie. Skúste si predstaviť, že vojdete do kamennej prevádzky a opýtate sa, či sa u nich hrá ruleta zadarmo, bez reálnych stávok? Pri online kasínach nemusíte mať tieto starosti. A ak nejde o úplne nové kasíno, v ponuke nájdete stovky kasínových hier, ktoré si môžete vyskúšať vo verzii demo, pre zábavu. Nepotrebujete sa nikde registrovať a idete hneď na vec.

Hrajte hry zadarmo

Ako sme spomínali vyššie, pre začiatočníkov je najlepšie zahrať si zadarmo v online kasíne. Vyberiete si online automat alebo inú hru, ktorú chcete zapnúť, a zvolíte „Pokračovať pre zábavu“. Vo free móde získate fiktívny budget a všetky funkcionality nachádzajúce sa v hre. Bez poplatku alebo nutnosti registrácie sa naučíte princíp hry, ako funguje, čo sú jej slabé a silné stránky, spoznáte herné bonusy a v neposlednom rade sa môžete pokochať prepracovanou grafikou alebo zvukmi.

Výhry z týchto demoverzií vám rozhodne vedia vyčarovať aspoň úsmev na tvári, ale nie je to to pravé orechové. Ich primárnou úlohou je ponúknuť hráčom možnosť otestovať si online kasínové hry – a v prípade, že sa s hrou stotožnili, môžu skúsiť svoje šťastie v hre za reálne peniaze.

Ak začnete prezerať a hľadať online hazardné hry, zistíte, že každá hra je iná. Aj keď nájdete niektoré fakticky sa podobajúce, každá developerská firma dáva do jej tvorby svoj charakteristický rukopis. Automaty majú 3, 4, 5 alebo viac valcov s malým, ale aj väčším počtom fixných alebo voľných výherných línií začínajúcich sa zľava alebo sprava. Pri prepracovanejších automatoch nájdete veľké množstvo bonusových prvkov (Wild symbol, Scatter symbol, multiplikátory, freespiny, bonusové hry), iným tieto funkcie chýbajú, no ponúkajú rýchlu, nenáročnú hru.

Nejde pritom len o online výherné automaty. Rôznorodosti nájdete aj medzi ruletami alebo blackjackom. Pri niektorých online ruletách nájdete bonusové symboly, ktoré vám pridávajú ďalšie násobky výhry. V prípade blackjacku sa môžete stretnúť s obmedzením niektorých funkcií, ako napríklad Poistenie alebo Split. Pri online pokri, ak ste ho už niekedy hrali, viete, čo môžete očakávať.     

Využite bonusy v online kasíne

Jednou z možností, ako hrať za reálne prostriedky a zároveň takmer „zadarmo“, je využitie bonusov, ktoré slovenské online casino svojim novoregistrovaným hráčom ponúka. Získať môžete napríklad registračný bonus alebo voľné zatočenia. Ak vám neprekáža trocha zainvestovať, získať môžete aj cashback alebo vkladový bonus. Registračný bonus funguje tak, že po zaregistrovaní vás kasíno odmení 5 € alebo 10 € kreditom na váš účet, v prípade voľných zatočení získavate možnosť zatočiť valcami automatu bez toho, aby ste nejaký kredit míňali.

Ak vás láka vyskúšať si hru v kasíne, odporúčame hrať iba v licencovaných online kasínach. Môžete si byť istí, že ide o bezpečné herne, ktoré si vážia svojich hráčov.

Domov
Zdieľať
Diskusia