Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2021, 10:49
Čas čítania 0:42
Richard Bonde

Slovenská parastrelkyňa Veronika Vadovičová prekonala paralympijský rekord. Naša reprezentácia vyhrala v Tokiu 11 medailí

NEWS PARALYMPIJSKÉ HRY TOKIO 2020
Uložiť Uložené

Získala ju v zmiešanej streľbe na 50 metrov.

Parastrelkyňa Veronika Vadovičová získala na paralympiáde v Tokiu zlatú medailu v zmiešanej streľbe na 50 metrov. Získala 248,9 bodu, pričom prekonala doterajší paralympijský rekord. Pre Slovensko je to už jedenásta medaila na paralympiáde, informoval Denník N.

Odporúčané
Holandské mestá zakážu investorom nakupovať nehnuteľnosti. Nové nariadenie má pomôcť ľuďom nájsť si byt na predaj, nie na prenájom Holandské mestá zakážu investorom nakupovať nehnuteľnosti. Nové nariadenie má pomôcť ľuďom nájsť si byt na predaj, nie na prenájom 5. septembra 2021, 9:44

Striebro si v disciplíne odniesla Anna Normannová zo Švédska, ktorú Veronika Vadovičová prekonala len o štyri desatiny bodu. Bronz získal Španiel Juan Antonio Saavedra Reinaldo s bodovým ziskom 226,3 bodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia