Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
8. septembra 2021, 10:30
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Cardi B a Reebok odkazujú ženám, aby boli nepredvídateľné. Pozri sa na novú sériu tenisiek, ktorú si kúpiš vo Footshope

Cardi B a Reebok odkazujú ženám, aby boli nepredvídateľné. Pozri sa na novú sériu tenisiek, ktorú si kúpiš vo Footshope
Zdroj: Reebok
MÓDA
Uložiť Uložené

Nepredvídateľnosť, extravagancia a štýl. To všetko spája nová kolekcia tenisiek Reebok x Cardi B.

Spoločnosť od žien očakáva mnoho. Chce, aby boli dokonalé, ale pritom skromné. Silné a nezávislé, ale starostlivé a milujúce zároveň. A keď sa ženám nepodarí nájsť ten správny balans, hneď je všetko zlé a žena je príliš dramatická, extravagantná alebo samoľúba. Proti týmto predsudkom bojuje spoločne s Cardi B špička medzi teniskami Reebok prostredníctvom novej kolekcie B Unexplainable, ktorú si kúpiš vo Footshope

Reebok je na trhu už od roku 1898. Značka sa najprv zapísala ako J. W. Foster & Sons. Keď synovia neskôr firmu prevzali, listovali v slovníku, kde im do očí padlo slovo reebok, čo je africký výraz pre srnku.

V spolupráci s Cardi B vytvoril Reebok tenisky B Unexplainable. Tenisky oceníš, hlavne ak sa nebojíš v spoločnosti zažiariť. V tvojej skrinke na topánky špeciálne upravené Classic Leather rozhodne nezapadnú prachom, a to hlavne pre zaujímavý mix materiálov, výraznú siluetu a odvážne, neopozerané farby, na ktorých výbere sa podieľala samotná Cardi.

Cardi B
Zdroj: Reebok

S tou obnovil Reebok spoluprácu v januári 2020 s jediným cieľom: vytvoriť fresh tenisky, ktoré ťa už na pohľad nabijú energiou a ktoré pomôžu posunúť spoločnosť o krok lepším smerom v oblasti rovnosti žien v športe. Reebok sa v niekoľkých nasledujúcich sezónach stane prvou fitnes značkou zameranou práve na ženy.

A prečo sa hlavnou tvárou stala práve Cardi B? Odpoveď je jednoduchá. Cardi sa totiž nebojí hovoriť, o čom chce, rapovať, o čom chce, a nosí presne to, v čom sa cíti dobre. Ukazuje tak, že ju smernice, ktoré spoločnosť ženám určuje, nezaujímajú. A to je presne to, čo chce speváčka a Reebok odovzdať celému ženskému pokoleniu.

Cardi B
Zdroj: Reebok
Cardi B pochádza z Bronxu v New Yorku. Na ceste za slávou si prešla hlbokou chudobou a aj domácim násilím. Náročný život sa však otočil k lepšiemu a rapová superstar sa ocitla na zozname 100 najvplyvnejších ľudí sveta časopisu Time a v roku 2019 získala Grammy za najlepší rapový album. 

Kolekcia nesie názov B Unexplanable – buď nevysvetliteľná. Ženy Cardi prostredníctvom tejto spolupráce motivuje k tomu, aby sa stali viac spontánnymi, konali bez zbytočných obmedzení a cenzúry, aby ukázali, že dráma a extravagancia je spôsob, akým je možné vyjadriť sa, a aby sa správali nepredvídateľne, pokiaľ tak budú samy chcieť. Zároveň ich chce ubezpečiť, že keď vybočia zo sivého stredného prúdu, bude to iba dobré.

Cardi B
Zdroj: Reebok

Od 27. augusta sú vo Footshope k dispozícii upravené Classic Leather tenisky v štyroch farbách. Ty už musíš iba zistiť, ktorá najviac zdôrazňuje tvoj štýl. Bude to olivovozelená, krvavočervená, pastelovoružová alebo biela, ktorou rozžiariš každú ulicu mestskej džungle?

Ukáž mi kolekciu
Reebok stojí za prvými športovými celokoženými teniskami na svete v roku 1983. Pôvodne boli určené na beh aj každodenné nosenie. Značka tým ukazuje svoju univerzálnosť. Hodí sa totiž úplne ku všetkému.

Nové tenisky môžeš doplniť aj o celý outfit, na ktorého návrhu sa Cardi tiež zúčastnila a ktorý len zdôrazní tvoj ženský život v pohybe.

Cardi B
Zdroj: Reebok

Týmito štyrmi farbami však Reebok rozhodne nekončí. Cardi totiž k téme zďaleka nepovedala posledné slovo. Tešiť sa môžeš na niekoľko ďalších vyhotovení, ktorými ukážeš svoje pravé ja.

Pozri si kolekciu vo Footshope
Domov
Zdieľať
Diskusia