Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti AVIS.
21. augusta 2021, 10:30
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Potrebuješ niečo presťahovať, naložiť gauč či ťahať väčší náklad? Požičaj si dodávku od spoločnosti AVIS Van Rental

TECH
Uložiť Uložené

Autopožičovňa AVIS ti po novom ponúka možnosť požičať si výkonné a kompaktné dodávky Mercedes-Benz Vito.

Ak si niekedy potreboval niečo presťahovať, vybaviť veľký nákup nábytku alebo rozmernejšie auto s ťažným zariadením, hľadať dodávku medzi kamarátmi a známymi je zväčša problém. Najjednoduchším riešením je autopožičovňa, kde nájdeš dodávky rôznych veľkostí. AVIS Van Rental ti teraz ponúka novinku, ktorá sa radí medzi kompaktné dodávky. Do ponuky tejto autopožičovne pribudol van Mercedes-Benz Vito v dvoch veľkostných verziách.

Mercedes Vito
Zdroj: AVIS

Vito ti okrem priestoru na tvoj náklad s objemom až 6,6 m³ ponúka aj kvalitu vozidiel značky Mercedes. Spoľahnúť sa teda môžeš na ikonický dizajn a kopu miesta pre pasažierov aj náklad. Navyše vďaka kompaktným rozmerom s týmto autom v pohode vojdeš aj do garáží nákupných centier či parkovacích domov. A ako bonus ponúka AVIS tieto vany s ťažným zariadením, takže problém ti nebude robiť ani prevoz auta, motorky či lode. 

Preprava nákladu môže byť pohodlnejšia, než sa zdá

Za volantom Vita od požičovne AVIS sa môžeš tešiť z množstva prvkov výbavy, ktoré ti poskytnú maximálne pohodlie, vďaka čomu môže byť všetka tvoja pozornosť počas jazdy venovaná vedeniu vozidla a cestnej premávke. Dva dotykové displeje ovládané pomocou multifunkčného volantu ťa neustále informujú o stave vozidla alebo v prípade potreby navigujú a vďaka možnosti prepojenia s mobilným telefónom je možné počas jazdy aj bezpečne telefonovať.  

Mercedes Vito
Zdroj: AVIS

V prípade dlhých trás ti Vito ponúkne tempomat, príplatkové komfortné sedadlá, stierače s dažďovým senzorom a po bezpečnom dorazení do cieľa ti vďaka funkcii PARKTRONIC Vito pomôže jednoducho zaparkovať. Samozrejmosťou sú parkovacie senzory monitorujúce celé okolie vozidla aj s kamerou pri cúvaní. V zime potešia vyhrievané zrkadlá či elektrický prídavný ohrievač, v horúcich mesiacoch zase automatická klimatizácia a tepelnoizolačné sklá. 

Bezpečný, výkonný a úsporný

AVIS nakonfiguroval ponúkané Vito tak, aby bezpečnostné vybavenie s technicky vyspelými asistenčnými systémami pomohlo zvládnuť každú krízovú situáciu. Prenájom tohto auta je tak krokom k maximálnej možnej bezpečnosti pri krátkej či dlhej preprave nákladu.  

Mercedes Vito
Zdroj: AVIS

Vďaka výkonnej a úspornej motorizácii spĺňajúcej najprísnejšie emisné normy sa prenájom tohto auta opláca aj finančne. K dispozícii je výkon 190 koní spolu s 9-stupňovou automatickou prevodovkou, ktorá je s funkciou HOLD ideálnou voľbou pre pomalé posúvanie sa v rannej zápche, ale nezľakne sa ani rýchlych diaľničných presunov. Výrobcom udávaná kombinovaná spotreba sa pohybuje na úrovni 7,0 l/100 km.

Prenajmi si Mercedes-Benz Vito a získaj tak univerzálneho pomocníka

Možnosťou ponuky krátkodobého či dlhodobého prenájmu vanu Mercedes-Benz Vito od autopožičovne AVIS Van Rental sa posúvajú hranice využiteľnosti takéhoto typu služby na Slovensku. Okrem nadpriemerného výkonu a výbavy vyniká aj svojimi úžitkovými vlastnosťami.

Najvýznamnejším prvkom výbavy je v tomto smere ťažné zariadenie, ktoré otvára ďalšie možnosti prepravy nákladu. Zásadnými novinkami sú aj strešné lišty a drevené obloženie úložného priestoru po bokoch vozidla. Tradične, ako pri všetkých dodávkach požičovne AVIS, je aj Vito vybavené spevnenou podlahou, čo znamená, že ochrana vnútorného priestoru je komplexne riešená tak, aby pri preprave nákladu nedochádzalo k zbytočným poškodeniam.

Mercedes Vito
Zdroj: AVIS

Výkon, výbava a využiteľnosť priestoru robia z tohto auta najuniverzálnejšie úžitkové vozidlo v ponuke spoločnosti AVIS Slovensko, ktoré uspokojí nároky najnáročnejších klientov z hľadiska výkonu aj komfortu. Ak si chceš Vito požičať, navštív stránku www.avis.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia