Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2021, 20:14
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Ruský influencer priviazal frajerku na strechu svojho bentley a jazdil s ňou po meste. Teraz ho stíha polícia

Ruský influencer priviazal frajerku na strechu svojho bentley a jazdil s ňou po meste. Teraz ho stíha polícia
Zdroj: Unsplash/Cam Bowers/volně k užití (ilustrační obrázek)
ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI RUSKO
Uložiť Uložené

Úrady aktuálne prípad vyšetrujú ako úmyselné ohrozenie na zdraví.

Ruský influencer Sergej Kosenko priviazal svoju priateľku Ilonu Drožovú na strechu vozidla bentley a premával sa s ňou po Moskve. Nešlo o žiadnu pomstu za podvádzanie, ale o bizarné video, ktoré neskôr publikoval na sociálnej sieti.

Video s mladou ženou priviazanou lanami a lepiacou páskou, s ktorou Kosenko na streche auta uháňal ulicami ruského hlavného mesta, sa však dostalo aj na moskovský štátny dopravný inšpektorát, informuje Business Insider. Úrady aktuálne prípad vyšetrujú ako úmyselné ohrozenie na zdraví. Okrem toho zistili, že na ŠPZ auta sa viaže 68 nezaplatených pokút.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Kosenko je na internete dobre známy svojou extravaganciou. Na Instagrame je vďaka svojej kontroverznej tvorbe a osobnosti úspešný. Môže sa pochváliť viac ako 5,1 miliónmi sledovateľov. V januári tohto roka ho dokonca vykázali z Indonézie po tom, čo usporiadal párty porušujúcu v tom čase prísne opatrenia v súvislosti so šírením koronavírusu.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Mesiac predtým ho kritizovali za to, že na sociálnu sieť pridal video, na ktorom on a jeho priateľka šoférujú motorku a skočia ňou z móla priamo do Indického oceánu na ostrove Bali.

Reel, v ktorom vozí svoju spútanú frajerku okolo moskovskej modernej obchodnej štvrte Moskva-City, má na sociálnej sieti už takmer 90-tisíc lajkov a tisícky komentárov. Okoloidúci len nechápavo pozerajú na ženu prilepenú na streche luxusného auta a krútia hlavami. Drožová bola navyše jednou rukou putami spútaná o šoférovu ľavú ruku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Domov
Zdieľať
Diskusia