Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. júla 2021, 12:45
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix vzhľadom na chudnutie kvôli role Jokera trpel. Kvôli novej role však, naopak, výrazne pribral

Joaquin Phoenix vzhľadom na chudnutie kvôli role Jokera trpel. Kvôli novej role však, naopak, výrazne pribral
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Dissapointment Blvd. je nový film režiséra Hereditary a Midsommar.

Joaquin Phoenix v súčasnosti natáča Dissapointment Blvd., nový film režiséra Ariho Astera (Hereditary, Midsommar). Na fotkách z natáčania je vidieť, že Joaquin celkom slušne pribral a vypestoval si menšie bruško. Jeho „jokerovské“ dni sú dávno minulosťou. Herec pred 3 rokmi kvôli role Jokera schudol takmer 24 kilogramov a všetci si pamätáme, ako v tom filme vyzeral. Pod kožou mu bolo vidno rebrá a mnohé ďalšie kosti, mal vpadnuté líca a pri diéte viditeľne trpel. 

Odporúčané
10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 28. júla 2021, 8:30

Phoenix pre Associated Press povedal, že len čo dosiahol na váhe svoj cieľ, všetko sa zmenilo. Spomína, aké náročné bolo každé ráno zobúdzať sa a byť posadnutý zmenou na váhe, aj keď to bolo 0,1 kilogramu. Phoenix pre rolu Jokera chudol opatrne a pod drobnohľadom lekára, no aj tak to na dlhý čas ovplyvnilo jeho stravovacie návyky.

Herec priznal, že sa cítil slabý, zraniteľný, hladný a že si „vypracoval“ istú poruchu. Okrem toho však začal cítiť, že sa so svojím telom dokáže hýbať úplne novým spôsobom. Podľa vlastných slov chudnutie ovplyvnilo jeho psychické zdravie. „Začneš šalieť, keď v takom krátkom čase schudneš tak veľa.“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia