Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2021, 19:44
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Dvojica si na dovolenke do prenajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetamínu. Majiteľovi tvrdili, že kupujú SD kartu

Dvojica si na dovolenke do prenajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetamínu. Majiteľovi tvrdili, že kupujú SD kartu
Zdroj: Wikimedia/Radspunk/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Škótsky prenajímateľ apartmánu zostal zaskočený, keď otváral balíček, ktorý si objednali ubytovaní hostia pred odchodom.

Majiteľ apartmánu v škótskom pobrežnom meste Prestwick zostal zaskočený, keď prišiel skontrolovať byt po odchode hostí ubytovaných cez platformu Airbnb a namiesto pamäťovej karty našiel metamfetamín, uvádza The Sun.

Dvojica v strednom veku si v meste prenajala byt na týždeň od 21. do 26. júna, ale očividne neprišli na dovolenku zrelaxovať, pretože podľa všetkého si objednali väčšie množstvo drog.

Návykovú látku zrejme objednali cez internet a dali si ju doručiť do prenajatého apartmánu, lenže kým drogy dorazili, dovolenka sa skončila a balíček prišiel až vo chvíli, keď už apartmán upratoval majiteľ.

Drogy mali byť na adresu doručené v obyčajnej bielej obálke obsahujúcej čierne nepriehľadné vrecko, aby náhodou niekto neskúmal, čo sa v ňom skrýva. Spoločnosť Airbnb sa už vyjadrila, že incident prešetruje, pretože majiteľ apartmánu pre britské médiá potvrdil, že policajný test preukázal  prítomnosť metamfetamínu v kryštalickej forme.

Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30

Majiteľ po náleze obálky s drogami kontaktoval políciu, avšak muži zákona nemajú možnosť hostí akokoľvek postihnúť, pretože s balíkom nemanipulovali a ťažko dokázať, že si ho naozaj objednali oni. Dvojica pritom majiteľovi povedala, že si objednala pamäťovú kartu do svojho fotoaparátu, ale namiesto nej očividne siahli po inom produkte.

Domov
Zdieľať
Diskusia