Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung
19. júla 2021, 12:50
Čas čítania 2:05
Sponzorovaný obsah

Samsung zapojil influencerov do projektu Stratené miesta. Netradičným spôsobom objavujú neznáme zákutia Slovenska

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podeľ sa o svoje stratené miesta aj ty a vyhraj praktický smart prívesok.

Samsung prichádza s novým projektom Stratené miesta, ktorý prinútil známych slovenských influencerov vytiahnuť päty zo svojich príbytkov. Sajfa aj ďalší influenceri majú jasnú úlohu – nájsť zatúlaný Galaxy SmartTag+. Kam ich to zavedie však ani jeden z nich netuší. Ich cestu na neznáme miesta môžeš sledovať na ich profiloch. Navyše sa môžeš zapojiť aj do súťaže. 

Stratené miesta ti ukážu nepoznané krásy Slovenska

Projekt Stratené miesta má za cieľ ukázať ti miesta na Slovensku, ktoré sú niečím výnimočné, stoja za spoznanie a mali by sme ich objavovať popri navštevovaní ostatných populárnych miest. Influenceri dostanú jednoznačnú úlohu: nájsť ukrytý Galaxy SmartTag+, ktorý je nevedno kde. Vďaka tomu, že je praktický prívesok prepojený telefónom, stačí sa pozrieť, kde bol naposledy, a už sa len nechať viesť navigáciou.

Sajfa už svoj ukrytý prívesok našiel. Vďaka projektu Stratené miesta sa vrátil na miesto, ktoré je jedinečné v tom, že je síce v Rakúsku, no spája slovenskú, rakúsku a maďarskú hranicu. Ako ďalší sa vydajú objavovať svoje stratené miesta Denisa Vyšňovská, Juraj Pagáč a vyskúšame to aj my v Refresheri. Rozhodne ti toto dobrodružstvo odporúčame sledovať, lebo môžeš spoznať nielen nové miesta, ale aj vyhrať jeden z príveskov Galaxy SmartTag+. Čo preto musíš urobiť, sa dozvieš v stories na instagramových profiloch influencerov, a teda aj tom našom. 

samsung
Zdroj: Instagram/@sajfa

Ako funguje prívesok Galaxy SmartTag+? 

Prívesok Galaxy SmartTag+ funguje v spojení s aplikáciou SmartThings Find, vďaka ktorej dokážeš nájsť akýkoľvek predmet (dokonca aj psa), na ktorom je pripnutý prívesok. Vďaka UWB technológii sa dokážeš spojiť s príveskom cez akýkoľvek telefón od Samsungu, ktorý má ekosystém Galaxy, takže ti s hľadaním konkrétnej veci dokážu pomôcť aj kamaráti. Poloha prívesku sa ti zobrazuje na mape. Takto môžeš hľadať zatúlané kľúče v byte či dokonca psíka, ktorý ti utiekol počas prechádzky. Ak nahlásiš v aplikácii SmartThings Find stratu prívesku, dokáže ho lokalizovať akékoľvek zariadenie Galaxy so zapnutou funkciou SmartThings a dostaneš správu o jeho polohe. 

smarttag, samsung
Zdroj: Samsung

Ak nevieš nájsť vec, na ktorej máš pripnutý Galaxy SmartTag+ , môžeš prívesok prezvoniť. Stačí jedno kliknutie na telefóne cez aplikáciu SmartThings Find a zaznie tón, vďaka ktorému svoje kľúče či batoh ľahko nájdeš. Dokonca si môžeš hlasitosť zvonenia zvýšiť, ak sa ti vec nedarí nájsť. Takto hľadáš veci s príveskom SmartTag aj cez iné zariadenie, ktoré však musí byť z radu Samsung Galaxy. S príveskom dokonca dokážeš vytvoriť aj inteligentnú domácnosť a zapnúť si svetlo v dome ešte predtým, ako otvoríš vchodové dvere. 

Viac informácií
smarttag
Zdroj: Samsung

Objavuj stratené miesta aj ty

Zaži dobrodružstvo a vydaj sa objavovať miesta na Slovensku, ktoré možno ešte nepoznáš, prípadne si o nich iba počul a rád by si ich navštívil. Spoznávaj aj ďalšie príťažlivé lokality Slovenska, je ich poriadne veľa. Rozhodne stojí za prebádanie napríklad okolie Kysúc, prípadne odporúčame preskúmať východné Slovensko, ktoré má toho v ponuke naozaj veľa – od túr cez galérie až po zaujímavé zážitky.

Ďalšie tipy na zaujímavé miesta môžeš nájsť v profiloch influencerov zapojených v projekte Stratené miesta. Podeľ sa o tie svoje aj ty, vďaka čomu sa môžeš zapojiť do súťaže o jeden z príveskov Galaxy SmartTag+. Každý z influencerov zverejní na svojom profile v stories obrázok, kde musíš napísať svoj tip na stratené miesto, označiť konkrétneho influencera a profil @samsungczsk a ešte pridať #stratenemiesta. 

Vydaj sa objavovať čaro Kysúc.
Vydaj sa objavovať čaro Kysúc. Zdroj: Sudopark
Domov
Zdieľať
Diskusia