Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 13:52
Čas čítania 0:26
Richard Bonde

Dlhoočakávaná marvelovka Shang-Chi a legenda o desiatich prsteňoch má nový trailer. Je sa na čo tešiť

FILMY A SERIÁLY SHANG-CHI
Uložiť Uložené

Premiéra už 3. septembra.

Pred vyše dvomi mesiacmi sme písali o prvom traileri na očakávaný film Shang Chi a legenda o desiatich prsteňoch. Spoločnosť Marvel Entertainment po 9 týždňoch vydala druhý trailer a musíme uznať, že sa skutočne je na čo tešiť.

Odporúčané
Sleduj prvý trailer na marvelovského Shang-Chiho. Prvý čínsky hrdina v Avengers vyzerá úchvatne Sleduj prvý trailer na marvelovského Shang-Chiho. Prvý čínsky hrdina v Avengers vyzerá úchvatne 19. apríla 2021, 20:29

Hlavným hrdinom novej marvelovky bude čínsky herec Simu Liu, ktorý po prvýkrát obsadí post hlavného hrdinu Avengers. Na prvý pohľad je veľmi sympatický a vo filme je majstrom bojových umení.

Shang-Chiho vo filme vychováva otec Wenwu, ktorý z neho chce mať svojho nástupcu a neskôr aj nového vodcu zločineckej organizácie The Ten Rings, ktorej velí. Aj keď sa Shang-Chi rozhodne opustiť svojho otca a život plný násilia, zabíjania a zločinu, minulosť ho zakaždým doženie.

Domov
Zdieľať
Diskusia