Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2015, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Iluzionista Radek Bakalář opäť posúva hranice. Ektorove nechápavé pohľady hovoria za všetko

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jedenáste pokračovanie seriálu českého kúzelníka a iluzionistu ukáže, čo všetko o vás prezradí vaša povaha a ešte oveľa viac.

Po Separovi, Tine a Strapovi vám s radosťou predstavujeme ďalšie pokračovanie projektu Revolution of Magic. Ak ešte náhodou neviete, o čo ide, veľmi radi vám to pripomenieme. Sebavedomý kúzelník a iluzionista, ktorý si hovorí Bc. magician si do svojej šou pravidelne pozýva známych interpretov prevažne rapového žánru a ukazuje im svoje schopnosti a vopred naučené triky. Po troch dieloch na slovenskej pôde sa vraciame naspäť do Česka, konkrétne do hlavného mesta k výraznej osobnosti scény, Ektorovi.

Okrem neho sme boli určite plní očakávaní aj my, kedže Radek sa v každej časti snaží aspoň o trochu pozdvihnúť latku vyššie a prekonávať tak sám seba. Už teraz môžeme jednoznačne povedať, že v tom, čo robí nenájde v našich dvoch malých štátoch konkurenciu. Na úvod prišli už tradične dva kartové triky. V tom prvom dokázal dokonca iluzionista vopred uhádnuť, akú kartu si Ektor vyberie len na základe jeho povahy. Úchvatné. Nasledoval trik s podpísanou kartou, ktorá sa záhadne objavila v ústach iluzionistu a všetko zakončilo veľkolepé finále, aké tu ešte nebolo. Radek dokázal bez dotyku dostať do vzduchu obyčajný kúsok papiera a následne ho pomaly položiť späť na zem. Na záver je určite potrebné spomenúť, že v žiadnom prípade nejde o strih kamery. Myslím však, že Ektorove pohľady hovoria za všetko.

Späť
Zdieľať
Diskusia