Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2014, 13:49
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Nastyluj vlastný tanečný outfit od adidas a vyhraj poukážku na 100€

MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

Nastal čas zapojiť svoju kreativitu. Ak dokážete zaujať outfitom, nahráte svoju fotku a spojíte to všetko s oblečením z novej kolecie adidas all in for dance, môžete svoj štýlový outfit vyhrať

Nastal čas zapojiť svoju kreativitu. Ak dokážete zaujať outfitom, nahráte svoju fotku a spojíte to všetko s oblečením z novej kolecie adidas all in for dance, môžete svoj štýlový outfit vyhrať. Navyše – ak váš outfit dostane najviac lajkov, budete odmenené aj darčekovou poukážkou adidas v hodnote 100 eur.

Nastyluj vlastný tanečný outfit od adidas a vyhraj poukážku na 100€

 

Značka adidas predstavuje novú tanečnú kolekciu all in for dance jar/leto 2014, ktorá je plná štýlových detailov, moderných strihov a súčasných vzorov. Poteší všetky tanečníčky od baletu až po street dance a dodá ženám sebavedomie, ženskú silu a pôvab nielen počas vystúpení ale aj pri zábave na tréningoch. A vy máte teraz možnosť si vybrať spomedzi modelov ten svoj najobľúbenejší.

Nastyluj vlastný tanečný outfit od adidas a vyhraj poukážku na 100€

Ak hľadáte miesto, kde sa všetko točí len okolo tanca, tak kliknite na www.mygirlsspot.sk. Aplikácia vám ponúkne možnosť nastylovať si svoj vlastný outfit, v ktorom si tanec dokážete vychutnať plnými dúškami. Aplikácia vás krok po kroku bude sprevádzať do vytúženého cieľa. Zapojiť sa môžete do konca marca, tak predveďte svoju kreativitu. Tri z vás môžu outfit svojich snov vyhrať. Autor koláže s najviac "lajkami" vyhrá aj poukážku na nákup v e-shope adidas.sk, v hodnote 100 eur. Čo viac by ste si mohli priať? Využite možnosť predviesť svoj štýl. Tanečná jar práve začína!

Späť
Zdieľať
Diskusia