Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 3. 9. 2022
14:39
Polícia pátra po 30-ročnej Márii Čahojovej. Odvčera ju hľadajú v lesoch v Bánovskom okrese.Polícia pátra po 30-ročnej Márii Čahojovej. Odvčera ju hľadajú v lesoch v Bánovskom okrese.
13:31
V Moskve pochovali Michaila Gorbačova. Na pohreb prišiel aj maďarský premiér Viktor Orbán, Putin sa ospravedlnil.V Moskve pochovali Michaila Gorbačova. Na pohreb prišiel aj maďarský premiér Viktor Orbán, Putin sa ospravedlnil.
10:46
KORONAVÍRUS SLOVENSKO: Za piatok pribudlo 325 pozitívne testovaných osôb. Laboratória vykonali 1 238 testov. V nemocniciach leží 429 ľudí s potvrdeným ochorením.
10:43
VIDEO: Serena Williamsová odohrala svoj posledný tenisový zápas. Na US Open prehrala proti Austrálčanke Ajle Tomljanovičovej.VIDEO: Serena Williamsová odohrala svoj posledný tenisový zápas. Na US Open prehrala proti Austrálčanke Ajle Tomljanovičovej.
8:12
O päť rokov zas budete chcieť to, čo vydávam teraz, rapuje Rytmus. V novinke tvrdí, že je vizionár, a spomína na staré albumy.O päť rokov zas budete chcieť to, čo vydávam teraz, rapuje Rytmus. V novinke tvrdí, že je vizionár, a spomína na staré albumy.
Piatok 2. 9. 2022
17:45
Až 3 500 slovenských lekárov chce dať výpoveď. Všetky ostatné možnosti sme vyčerpali, hovorí šéf lekárskych odborov Visolajský.