Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
2. septembra 2022, 21:33
Čas čítania 0:29

Nicki Minaj sa v najnovšom ružovom videoklipe oháňa kuchynským nožom. Sama sa nazýva šialenou

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Nicki Minaj sa v najnovšom ružovom videoklipe oháňa kuchynským nožom. Sama sa nazýva šialenou
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Nicki Minaj sa pripomína novým videoklipom.

Nicki Minaj vydala nový videoklip k skladbe Super Freaky Girl. Skladba je odkazom na známy hit Ricka Jamesa z roku 1981 s podobným názvom Super Freak. Vo vizuáli skladby sa speváčka a raperka prezlieka za Jamesa, ale aj Nicki Barbie s ružovým robotickým mačiatkom. Samotná skladba je vonku už niekoľko týždňov a klipu sa dočkala po pôvodnom úspechu v rebríčku Billboard Hot 100. 

Nicki Minaj po neúspešnej európskej tour ohlásila v závere roka 2019 koniec svojej hudobnej kariéry. V tom čase povedala, že sa chce venovať rodine. Medzičasom stihla svadbu aj tehotenstvo, a tak sa pravdepodobne rozhodla vrátiť v plnej sile. Jej priama konkurentka Cardi B momentálne pripravuje ďalší štúdiový album, potenciálne sa tak môžu fanúšikovia dočkať súboja o trón najlepšej raperky na svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia