Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. septembra 2022, 14:39
Čas čítania 0:30

Polícia pátra po 30-ročnej Márii Čahojovej. Odvčera ju hľadajú v lesoch v Bánovskom okrese

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Polícia pátra po 30-ročnej Márii Čahojovej. Odvčera ju hľadajú v lesoch v Bánovskom okrese
Zdroj: TASR/ KR PZ v Trenčíne

Žena je 168 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé oči, blond vlasy po plecia.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 30-ročnej Márii Čahojovej, nezvestná je od 2. septembra. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Polícia
Zdroj: TASR/ KR PZ v Trenčíne


Hľadaná žena by sa podľa polície mohla nachádzať v lesných porastoch v katastrálnom území obcí Prusy alebo Žitná-Radiša, okres Bánovce nad Bebravou. Do pátracej akcie sa okrem polície zapojili dobrovoľníci, dobrovoľní hasiči a pátrací tím.


Žena je 168 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé oči, blond vlasy po plecia. Oblečené by mala mať tmavé rifle alebo legíny, tmavé tričko, mikinu bez nápisov a veľký čierny klobúk. Obuté mala tmavé tenisky. So sebou by mala mať spací vak.

„Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestnej je možné oznámiť na čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti,“ informuje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia