Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 2. 4. 2020
17:26
16:12
Slovensko nakúpi jedlo do štátnych rezerv, keby prišla potravinová kríza. Vydržať by malo na prvých 30 dní v krízovej situácii.
15:30
Alana Murina začalo baviť byť doma ešte pred karanténou. Von nejde, ani keby tam bola jeho vyvolená.Alana Murina začalo baviť byť doma ešte pred karanténou. Von nejde, ani keby tam bola jeho vyvolená.
15:14
Čínske mesto zakázalo konzumáciu domácich miláčikov. Opatrenie sa týka pandémie koronavírusu.
14:26
V karanténe v Gabčíkove ničia nábytok a vyhadzujú matrace z okien. Niektorí ubytovaní už strácajú trpezlivosť.V karanténe v Gabčíkove ničia nábytok a vyhadzujú matrace z okien. Niektorí ubytovaní už strácajú trpezlivosť.
13:39
Poslanci podľa podpredsedu Smeru šíria koronavírus v priamom prenose. Koaličnú zmluvu podpisovali jedným perom bez rukavícPoslanci podľa podpredsedu Smeru šíria koronavírus v priamom prenose. Koaličnú zmluvu podpisovali jedným perom bez rukavíc
12:32
Putin si podával ruku s lekárom, ktorý má koronavírus. Do karantény nejde, neustále ho však testujú.Putin si podával ruku s lekárom, ktorý má koronavírus. Do karantény nejde, neustále ho však testujú.
12:11
Muž z Martina sa chcel nabaliť na predražených respirátoroch. Predával ich 10-krát drahšie a bez dokladu.
11:45
8:13
V USA za 24 hodín zaznamenali najvyšší počet úmrtí na koronavírus. Američania tiež prelomili rekord v nakupovaní zbraní.V USA za 24 hodín zaznamenali najvyšší počet úmrtí na koronavírus. Američania tiež prelomili rekord v nakupovaní zbraní.
7:38
Zdravotnícky personál nemocnice v Ružomberku je v izolácii. Zamestnanci prišli do styku s nakazeným pacientom.
6:36
Tínedžer v Texase dobodal ázijskú rodinu. Vraj sa bál, že roznášajú koronavírus.Tínedžer v Texase dobodal ázijskú rodinu. Vraj sa bál, že roznášajú koronavírus.
Streda 1. 4. 2020
22:44
Štatistiky COVID-19 za stredu: Taliansko a Španielsko hlásia pokles úmrtí aj nových prípadov nákazy, v USA je vrchol nákazy nedohladne.