Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 1. 4. 2020
22:44
Štatistiky COVID-19 za stredu: Taliansko a Španielsko hlásia pokles úmrtí aj nových prípadov nákazy, v USA je vrchol nákazy nedohladne.
21:08
Vláda od piatka začne s testovaním v rómskych osadách. Matovič sa obáva nekontrolovateľného šírenia koronavírusu vo vyčlenených komunitách.
20:17
Londýn premenil výstavnú halu na obrovskú nemocnicu. Pozri si timelapse z prípravy. Nemocnica má slúžiť až 4 000 pacientom s koronavírusom.Londýn premenil výstavnú halu na obrovskú nemocnicu. Pozri si timelapse z prípravy. Nemocnica má slúžiť až 4 000 pacientom s koronavírusom.
19:23
Vyšlo remastrované Call of Duty: Modern Warfare 2. V Rusku ho nepredávajú, súčasťou je totiž aj kontroverzná misia „No Russian“.Vyšlo remastrované Call of Duty: Modern Warfare 2. V Rusku ho nepredávajú, súčasťou je totiž aj kontroverzná misia „No Russian“.
18:34
SpaceX: Lety do vesmíru s ľudskou posádkou dostávajú zelenú, na palubu sa tento rok dostane aj prvá žena.SpaceX: Lety do vesmíru s ľudskou posádkou dostávajú zelenú, na palubu sa tento rok dostane aj prvá žena.
14:23
Premiér pripúšťa, že Slovensko by sa mohlo na niekoľko týždňov úplne „vypnúť“. Mobilita ľudí by sa znížila na minimum, dodržiavala by sa vojenská disciplína a fungovalo by vojenské zásobovanie.
14:03
Igor Matovič nesúhlasí s otváraním jedální. Ministra školstva skritizoval aj za to, že prišiel na tlačovku bez rúška. Branislav Gröhling mal vraj svoje rozhodnutie konzultovať najskôr s krízovým štábom.Igor Matovič nesúhlasí s otváraním jedální. Ministra školstva skritizoval aj za to, že prišiel na tlačovku bez rúška. Branislav Gröhling mal vraj svoje rozhodnutie konzultovať najskôr s krízovým štábom.
12:42
Američania sa počas pandémie opíjajú. Stúpajú predaje tvrdého alkoholu ako tequila či gin.Američania sa počas pandémie opíjajú. Stúpajú predaje tvrdého alkoholu ako tequila či gin.
11:54
Ženy budú môcť v Paname vychádzať von iba v iné dni ako muži. Karibská krajina zaviedla veľmi špeciálne pravidlá karantény. Nové nariadenie vyvolalo paniku medzi transrodovými osobami. Boja sa, že ich budú zatýkať.Ženy budú môcť v Paname vychádzať von iba v iné dni ako muži. Karibská krajina zaviedla veľmi špeciálne pravidlá karantény. Nové nariadenie vyvolalo paniku medzi transrodovými osobami. Boja sa, že ich budú zatýkať.
11:35
Na Slovensku je potvrdených nových 37 pacientov s koronavírusom. Pribudli najmä pacienti v okolí Bratislavy. Väčšina z nich má okolo 30 rokov. Za utorok otestovali najväčší počet ľudí.Na Slovensku je potvrdených nových 37 pacientov s koronavírusom. Pribudli najmä pacienti v okolí Bratislavy. Väčšina z nich má okolo 30 rokov. Za utorok otestovali najväčší počet ľudí.
10:13
Deti po celom svete rozptyľuje popri koronavíruse nová zábavka. Ľudia vo viacerých krajinách vystavujú vo svojich oknách plyšových mackov. Chcú tak potešiť deti, ktoré trávia väčšinu času doma.Deti po celom svete rozptyľuje popri koronavíruse nová zábavka. Ľudia vo viacerých krajinách vystavujú vo svojich oknách plyšových mackov. Chcú tak potešiť deti, ktoré trávia väčšinu času doma.