Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 1. 4. 2020
10:13
Deti po celom svete rozptyľuje popri koronavíruse nová zábavka. Ľudia vo viacerých krajinách vystavujú vo svojich oknách plyšových mackov. Chcú tak potešiť deti, ktoré trávia väčšinu času doma.Deti po celom svete rozptyľuje popri koronavíruse nová zábavka. Ľudia vo viacerých krajinách vystavujú vo svojich oknách plyšových mackov. Chcú tak potešiť deti, ktoré trávia väčšinu času doma.
8:04
V Rusovciach prehľadávajú dom bývalého riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry. Polícia rozbehla akciu Dobytkár už začiatkom marca. Vtedy zadržala deväť ľudí a luxusné obrazy. Teraz pokračuje u bývalého riaditeľa PPA Ľubomíra Partiku.V Rusovciach prehľadávajú dom bývalého riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry. Polícia rozbehla akciu Dobytkár už začiatkom marca. Vtedy zadržala deväť ľudí a luxusné obrazy. Teraz pokračuje u bývalého riaditeľa PPA Ľubomíra Partiku.
7:07
Koronavírus je už aj na lietadlovej lodi USS Theodore Roosevelt so 4 000 námormíkmi. Tá kotví na ostrove Guam, tisíce kilometrov od západného pobrežia USA.Koronavírus je už aj na lietadlovej lodi USS Theodore Roosevelt so 4 000 námormíkmi. Tá kotví na ostrove Guam, tisíce kilometrov od západného pobrežia USA.
Utorok 31. 3. 2020
22:03
Malajzijská vláda urazila miestne ženy. V karanténe im radí používať mejkap a neotravovať manželov.Malajzijská vláda urazila miestne ženy. V karanténe im radí používať mejkap a neotravovať manželov.
21:08
Domov sa už s pomocou Ministerstva zahraničných vecí v rámci tzv. repatriácie vrátilo 3 349 Slovákov. Niektorí si to na poslednú chvílu rozmysleli, alebo sa na palubu lietadiel nedostali kvôli horúčke.
20:38
Dom rodiny doktora bojujúceho proti koronavírusu zničilo tornádo. Lekárovi sa podarilo schovať do skrine v kúpeľni.Dom rodiny doktora bojujúceho proti koronavírusu zničilo tornádo. Lekárovi sa podarilo schovať do skrine v kúpeľni.
19:02
Slovensko má pravdepodobne prvú obeť nového koronavírusu. Bojnická nemocnica 60-ročného muža prepustila do domáceho liečenia.Slovensko má pravdepodobne prvú obeť nového koronavírusu. Bojnická nemocnica 60-ročného muža prepustila do domáceho liečenia.
18:49
Nové dáta zo štúdie o koronavíruse: smrť zvyčajne prichádza 18 dní po prvom kašli, zomiera však len 0,66 % nakazených.Nové dáta zo štúdie o koronavíruse: smrť zvyčajne prichádza 18 dní po prvom kašli, zomiera však len 0,66 % nakazených.
17:12
Predajne zbraní sú nevyhnutné. Mali by zostať otvorené aj napriek koronavírusu, rozhodla Trumpova administratíva.
17:03
Od piatku sa na Slovensku znova otvoria školské jedálne. Žiakom a seniorom budú vydávať iba balené jedlo.Od piatku sa na Slovensku znova otvoria školské jedálne. Žiakom a seniorom budú vydávať iba balené jedlo.
16:24
Turkménsko zakázalo používanie slova „koronavírus“. Tamojší prezident je podobnými krokmi známy.Turkménsko zakázalo používanie slova „koronavírus“. Tamojší prezident je podobnými krokmi známy.
16:20
Vo veku 85 rokov zomrela herečka Eva Krížiková. Bola členkou činohry SND, stvárnila aj desiatky postáv vo filmoch alebo dabingu. Vo veku 85 rokov zomrela herečka Eva Krížiková. Bola členkou činohry SND, stvárnila aj desiatky postáv vo filmoch alebo dabingu.