Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 31. 3. 2020
17:12
Predajne zbraní sú nevyhnutné. Mali by zostať otvorené aj napriek koronavírusu, rozhodla Trumpova administratíva.
17:03
Od piatku sa na Slovensku znova otvoria školské jedálne. Žiakom a seniorom budú vydávať iba balené jedlo.Od piatku sa na Slovensku znova otvoria školské jedálne. Žiakom a seniorom budú vydávať iba balené jedlo.
16:24
Turkménsko zakázalo používanie slova „koronavírus“. Tamojší prezident je podobnými krokmi známy.Turkménsko zakázalo používanie slova „koronavírus“. Tamojší prezident je podobnými krokmi známy.
16:20
Vo veku 85 rokov zomrela herečka Eva Krížiková. Bola členkou činohry SND, stvárnila aj desiatky postáv vo filmoch alebo dabingu. Vo veku 85 rokov zomrela herečka Eva Krížiková. Bola členkou činohry SND, stvárnila aj desiatky postáv vo filmoch alebo dabingu.
15:30
Najočakávanejší MMA zápas roku nebude. Khabib Nurmagomedov nemôže opustiť Rusko.Najočakávanejší MMA zápas roku nebude. Khabib Nurmagomedov nemôže opustiť Rusko.
14:59
Kofola ako prvá použila v reklame rúška. Schovaj si „pusu“, vyzýva.Kofola ako prvá použila v reklame rúška. Schovaj si „pusu“, vyzýva.
14:21
Na koronavírus zomrelo 12-ročné dievčatko. Belgičanka je najmladšou obeťou ochorenia COVID-19 v Európe.Na koronavírus zomrelo 12-ročné dievčatko. Belgičanka je najmladšou obeťou ochorenia COVID-19 v Európe.
12:58
Slováka rozzúrili obrovské rady pred obchodmi, teraz baví internet: Potrebujem veľkú ihlu, lebo sa mi roz**bal koberec v kúpeľni. Slováka rozzúrili obrovské rady pred obchodmi, teraz baví internet: Potrebujem veľkú ihlu, lebo sa mi roz**bal koberec v kúpeľni.
11:47
Hokejisti Banskej Bystrice napokon nebudú majstrami Slovenska. Pôvodne udelený titul kritizoval aj Šatan.Hokejisti Banskej Bystrice napokon nebudú majstrami Slovenska. Pôvodne udelený titul kritizoval aj Šatan.
11:37
Leopard bez problémov vyniesol na strom svoju korisť. Poradí si aj so zverou, ktorá má 3-krát väčšiu hmotnosť ako on.Leopard bez problémov vyniesol na strom svoju korisť. Poradí si aj so zverou, ktorá má 3-krát väčšiu hmotnosť ako on.
8:34
Rusko nariadilo karanténu pre 47 miliónov ľudí. V pondelok zaznamenali najväčší nárast prípadov koronavírusu v krajine.Rusko nariadilo karanténu pre 47 miliónov ľudí. V pondelok zaznamenali najväčší nárast prípadov koronavírusu v krajine.
8:15
Na koronavírus doplácajú sexuálne pracovníčky. Nemajú peniaze, prichádzajú o strechu nad hlavou a riskujú zdravie.Na koronavírus doplácajú sexuálne pracovníčky. Nemajú peniaze, prichádzajú o strechu nad hlavou a riskujú zdravie.
7:59
Sledujeme NAŽIVO: Pitva ukáže, či máme prvú obeť koronavírusu. Celkovo je na Slovensku 336 potvrdených prípadov.