Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2020, 13:11
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

Sleduj chlapíka, ako beží 42,2-kilometrový maratón vo svojej 6-metrovej záhrade. Zbiera peniaze na pomoc lekárom

NEWS
Uložiť Uložené

James Campbell si na svoje narodeniny vymyslel bežecký plán.

Aj v časoch domácej karantény existuje spôsob, ako zabehnúť maratón vo vlastnej záhrade. James Campbell pred dvomi dňami vyzval Twitter, že ak na jeho príspevok zareaguje viac ako 10-tisíc ľudí, zabehne 42,2 kilometra vo svojej záhrade, ktorá však na dĺžku meria len približne 6 metrov, píše Gloucestershirelive.

V priebehu niekoľkých hodín sa to internetu podarilo, a tak si James maratón naplánoval na svoje 32. narodeniny. Spojil sa so spoločnosťou Vinco Sport, ktorá sa špecializuje na živé prenosy, a vďaka sledovaciemu zariadeniu s GPS mohol James informovať o počte zabehnutých kilometrov prostredníctvom komentárov na YouTube.

James však maratón nebeží bezdôvodne. Diváci majú počas prenosu možnosť prispieť do finančnej zbierky, ktorú tento bývalý oštepár organizuje pre britskú Národnú zdravotnú službu (NHS). Približne v polovici zabehnutých kilometrov už vyzbieral viac ako 10-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia