Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 27. 1. 2020
8:11
Machine Gun Kelly sa vysmieva Eminemovi. Tvrdí, že sa snaží udržiavať relevantnosť zdieľaním challengeov a otvára starší konflikt.Machine Gun Kelly sa vysmieva Eminemovi. Tvrdí, že sa snaží udržiavať relevantnosť zdieľaním challengeov a otvára starší konflikt.
7:07
Nedeľa 26. 1. 2020
23:03
Areál americkej ambasády v Bagdade zasiahli tri rakety. Na veľvyslanectvo bolo celkovo vypálených päť rakiet. Podľa CNN dopadla jedna raketa do kaviarne blízko ambasády. Zatiaľ nehlásia žiadne obete. (cnn)
21:15
20:44
Kobe Bryant zomrel po havárii helikoptéry, všetci boli na mieste mŕtvi.Kobe Bryant zomrel po havárii helikoptéry, všetci boli na mieste mŕtvi.
18:45
Videoklip k úvodnej piesni filmu o Sonicovi je vonku! Na starosti si ho zobrali Wiz Khalifa, Lil Yachty a Ty Dolla $ign.
17:29
Takto vyzerá Marian Kočner v plavkách na miliónovej jachte, ktorú mu štát so zvyškom majetku nezaistil.Takto vyzerá Marian Kočner v plavkách na miliónovej jachte, ktorú mu štát so zvyškom majetku nezaistil.