Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 11. 2. 2020
10:25
Labradorka Eclipse z amerického Seattlu dokáže sama nasadnúť na autobus, dostať sa do psieho parku a opäť prísť domov. Stala sa hitom na Facebooku. Labradorka Eclipse z amerického Seattlu dokáže sama nasadnúť na autobus, dostať sa do psieho parku a opäť prísť domov. Stala sa hitom na Facebooku.
9:15
Slovenská polícia chystá mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej si privoláš pomoc. Určená je najmä pre týrané a napadnuté ženy, ktoré nemôžu vytočiť linku 158.Slovenská polícia chystá mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej si privoláš pomoc. Určená je najmä pre týrané a napadnuté ženy, ktoré nemôžu vytočiť linku 158.
Pondelok 10. 2. 2020
20:35
New York zakáže predaj plastových fliaš. Z metropoly by tak ročne malo zmiznúť až milión kusov týchto ťažko recyklovateľných nádob.New York zakáže predaj plastových fliaš. Z metropoly by tak ročne malo zmiznúť až milión kusov týchto ťažko recyklovateľných nádob.
19:20
Pred domom si našiel krabicu so šteniatkami. Boli to ale malé medvede. Podľa šerifa Kevina Jonesa nie je nezvyčajné nájsť v Severnej Karolíne mláďatá medveďov, muž mal ale šťastie.Pred domom si našiel krabicu so šteniatkami. Boli to ale malé medvede. Podľa šerifa Kevina Jonesa nie je nezvyčajné nájsť v Severnej Karolíne mláďatá medveďov, muž mal ale šťastie.
17:19
Vznikla nová sociálna sieť výlučne pre ženy s názvom Giggle. Pobúrila však transgender osoby, ktoré overovacím skenom tváre v aplikácii neprejdú.Vznikla nová sociálna sieť výlučne pre ženy s názvom Giggle. Pobúrila však transgender osoby, ktoré overovacím skenom tváre v aplikácii neprejdú.
15:45
Do vesmíru dnes ráno odštartoval nový satelit európskej ESA a americkej NASA. Má nám pomôcť pochopiť erupcie na Slnku a to prečo sa kažých 11 rokov mení ich charakter. Do vesmíru dnes ráno odštartoval nový satelit európskej ESA a americkej NASA. Má nám pomôcť pochopiť erupcie na Slnku a to prečo sa kažých 11 rokov mení ich charakter.
15:28
Slovák nevyhodil smerovku a teraz sedí za mrežami. Policajti ho zastavili a zistili, že je na muža vydaný európsky zatykač.Slovák nevyhodil smerovku a teraz sedí za mrežami. Policajti ho zastavili a zistili, že je na muža vydaný európsky zatykač.
14:50
Tesla Cybertruck sa objavila priamo v legendárnom filme Návrat do budúcnosti z roku 1985. Do nazabudnuteľnej scény ju namiesto DMC DeLoreanu vložili počítačové efekty. Tesla Cybertruck sa objavila priamo v legendárnom filme Návrat do budúcnosti z roku 1985. Do nazabudnuteľnej scény ju namiesto DMC DeLoreanu vložili počítačové efekty.