Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 5. 6. 2020
9:21
Marian Kočner nechal lustrovať aj svojich kritikov z Facebooku. Súkromné informácie používal na ponižovanie v komentoch.
7:46
Slovensko otvorilo hranice s Maďarskom, oznámil Igor Matovič na tlačovej konferencii.Slovensko otvorilo hranice s Maďarskom, oznámil Igor Matovič na tlačovej konferencii.
7:35
Šajmo a Hlava sa rozhodli zaspomínať na časy Nap*** Swagu a zároveň prebrať to, čo znamená v dnešnej dobe slovíčko trend. Deviata kazeta F-tapes je tu!.
Štvrtok 4. 6. 2020
22:20
„Nuž, všetko, čo som musela spraviť, bolo držať jej hlavu pod vodou. Bola vo vani naplnenej vodou. Zabiť človeka je oveľa jednoduchšie, ako si myslíte,“ povedala Sandra. Prečítaj si o dvoch sestrách, ktoré zabili mamu a skončili vo väzení. Nuž, všetko, čo som musela spraviť, bolo držať jej hlavu pod vodou. Bola vo vani naplnenej vodou. Zabiť človeka je oveľa jednoduchšie, ako si myslíte,“ povedala Sandra. Prečítaj si o dvoch sestrách, ktoré zabili mamu a skončili vo väzení.
21:44
Štýlový Arteon čaká rozsiahly facelift. Okrem verzie Shooting Brake príde aj očakávané R-koŠtýlový Arteon čaká rozsiahly facelift. Okrem verzie Shooting Brake príde aj očakávané R-ko
19:20
„Ja som sa vo väzení naučil veľa z iných odvetví kriminality, všetko, čo som nerobil. Boli tam somnou pasáci, alebo tí, ktorí robili kidnapping,“ odpovedá raper Loko Loko na otázku, ako ho zmenilo väzenie. „Ja som sa vo väzení naučil veľa z iných odvetví kriminality, všetko, čo som nerobil. Boli tam somnou pasáci, alebo tí, ktorí robili kidnapping,“ odpovedá raper Loko Loko na otázku, ako ho zmenilo väzenie. 
18:45
Policajti zasahovali proti drogovým dílerom na juhu Slovenska. Zadržali pol kila kryštalickej látky a 20 tisíc eur v hotovosti.Policajti zasahovali proti drogovým dílerom na juhu Slovenska. Zadržali pol kila kryštalickej látky a 20 tisíc eur v hotovosti.
17:23
V areáli Istrochemu v Bratislave hrozí ekologická katastrofa. Utajovaná štúdia dokázala látky, ktoré môžu spôsobovať rakovinu.V areáli Istrochemu v Bratislave hrozí ekologická katastrofa. Utajovaná štúdia dokázala látky, ktoré môžu spôsobovať rakovinu.
16:31
Žena, ktorá mala oficiálne najdlhšie nechty na svete, o ne prišla pri autonehode. Dodnes si takmer meter dlhé pazúre stráži.Žena, ktorá mala oficiálne najdlhšie nechty na svete, o ne prišla pri autonehode. Dodnes si takmer meter dlhé pazúre stráži.
15:50
Policajt venčil cvičeného psa, nachytal muža pri krádeži motorky. Zlodeji sa fenky zľakli a ochotne počkali, kým ich zatkli.Policajt venčil cvičeného psa, nachytal muža pri krádeži motorky. Zlodeji sa fenky zľakli a ochotne počkali, kým ich zatkli.