Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 22. 6. 2020
9:33
Slovensko takmer netestovalo. Pribudol však pacient s koronavírusom.
9:02
Milan Mazurek sa ospravedlnil za rasistický status k tragédii vo Vrútkach. Kotleba si nemyslí, že sa je za čo ospravedlniť.Milan Mazurek sa ospravedlnil za rasistický status k tragédii vo Vrútkach. Kotleba si nemyslí, že sa je za čo ospravedlniť.
7:42
Transgender mníška provokuje v novej reklame Diesel. Zachytáva príbeh mladej ženy, ktorá sa narodila ako muž.Transgender mníška provokuje v novej reklame Diesel. Zachytáva príbeh mladej ženy, ktorá sa narodila ako muž.
6:51
„Slimso má 13, Moma môže byť jeho mama.“ Youtuber a raper reaguje na komentáre hejterov.„Slimso má 13, Moma môže byť jeho mama.“ Youtuber a raper reaguje na komentáre hejterov.
Nedeľa 21. 6. 2020
19:03
Pre tých, čo majú všetko vymyslené, požičané alebo ukradnuté. Dame, Separ a Nerieš majú klip na spôsob South Parku.Pre tých, čo majú všetko vymyslené, požičané alebo ukradnuté. Dame, Separ a Nerieš majú klip na spôsob South Parku.
18:16
Žena prešla stovky kilometrov s dieťaťom na chrbte, aby unikla smrti. Koronavírus ju vyhnal späť do amazonského pralesa.Žena prešla stovky kilometrov s dieťaťom na chrbte, aby unikla smrti. Koronavírus ju vyhnal späť do amazonského pralesa.
16:34
15:44
Rozhodca uznal neexistujúci gól Nitry: Smial sa nám do ksichtu, tvrdia hráči Senice.Rozhodca uznal neexistujúci gól Nitry: Smial sa nám do ksichtu, tvrdia hráči Senice.
14:08
BLACK PARADE: Beyoncé rapuje na protest proti násiliu v uliciach: Sú nahnevaní, lebo máme tmavú farbu pleti.BLACK PARADE: Beyoncé rapuje na protest proti násiliu v uliciach: Sú nahnevaní, lebo máme tmavú farbu pleti.