Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 6. 2. 2021
10:50
Peter Sagan sa nakazil koronavírusom. Spolu s ním mali pozitívne testy aj ďalší jazdci tímu Bora-hansgrohe, jeho brat Juraj a Erik Baška. Vážne príznaky zatiaľ nemajú.Peter Sagan sa nakazil koronavírusom. Spolu s ním mali pozitívne testy aj ďalší jazdci tímu Bora-hansgrohe, jeho brat Juraj a Erik Baška. Vážne príznaky zatiaľ nemajú.
10:38
Brat z legendárneho dua podľahol koronavírusu: Dvojičky boli neoficiálnym maskotom Slovanu, poznal ich snáď každý fanúšik.Brat z legendárneho dua podľahol koronavírusu: Dvojičky boli neoficiálnym maskotom Slovanu, poznal ich snáď každý fanúšik.
8:06
7:31
CLOT x Nike Air Max 1 ohlásili návrat. Tenisky by mali byť dostupné už v marci.CLOT x Nike Air Max 1 ohlásili návrat. Tenisky by mali byť dostupné už v marci.
Piatok 5. 2. 2021
19:31
18:28
Britská mutácia koronavírusu zabíja o 36 % viac pacientov. V Košiciach sú ňou nakazení takmer všetci hospitalizovaní.Britská mutácia koronavírusu zabíja o 36 % viac pacientov. V Košiciach sú ňou nakazení takmer všetci hospitalizovaní.
17:38
Niektoré časti Slovenska čaká poriadna snehová nádielka. Zima chystá veľký návrat.Niektoré časti Slovenska čaká poriadna snehová nádielka. Zima chystá veľký návrat.