Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 8. 7. 2021
17:40
Instagram chystá platený obsah. Onedlho pribudnú tzv. exkluzívne príbehy, ktoré budú vidieť len predplatitelia.
16:52
Štrková zátarasa na hraniciach sa stala hitom internetu. Mikulec konečne prezradil, kto pochybil.Štrková zátarasa na hraniciach sa stala hitom internetu. Mikulec konečne prezradil, kto pochybil.
15:45
V strednej Európe hrozia nebezpečné búrky a tornáda. V Česku zvýšili výstrahu na extrémny stupeň nebezpečenstva.V strednej Európe hrozia nebezpečné búrky a tornáda. V Česku zvýšili výstrahu na extrémny stupeň nebezpečenstva.
12:22
Stočenú obálku posunul cez bundu a smerovala do hnedej tašky. Makó vypovedá, ako dal Kováčikovi úplatok 50-tisíc eur na káve.
12:15
Na Slovensku potvrdili 14 prípadov variantu delta. Väčšina nakazených bola nezaočkovaná.
10:11
Na Slovensku včera nikto nezomrel na koronavírus. Z 5 245 vykonaných PCR testov bolo zistených 33 nových prípadov. Počet hospitalizovaných sa nezmenil, v nemocniciach je 115 ľudí. Počet zaočkovaných dvomi dávkami vakcíny presiahol 1,7 milióna.
9:45
Poľský farmár odmietol predať svoje pole developerom. Teraz jazdí na kombajne pomedzi moderné bytovky.Poľský farmár odmietol predať svoje pole developerom. Teraz jazdí na kombajne pomedzi moderné bytovky.
7:18
Prvá česko-slovenská topmodelka sa na Instagrame kompletne vyzliekla. Vo svojich 56 rokoch hlása, že nahota je prirodzená.Prvá česko-slovenská topmodelka sa na Instagrame kompletne vyzliekla. Vo svojich 56 rokoch hlása, že nahota je prirodzená.
6:42
Conor McGregor znova provokuje: Do útokov na sociálnych sieťach zatiahol manželku svojho súpera.Conor McGregor znova provokuje: Do útokov na sociálnych sieťach zatiahol manželku svojho súpera.
Streda 7. 7. 2021