Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 10. 9. 2021
18:18
Joea Bidena by som zložil k zemi za pár sekúnd, chvastal sa Donald Trump. Vraj by ho v boxerskom zápase ľahko knokautoval.Joea Bidena by som zložil k zemi za pár sekúnd, chvastal sa Donald Trump. Vraj by ho v boxerskom zápase ľahko knokautoval.
17:42
Rýchlovlakov sa možno dočkáme aj na Slovensku. Cesta z Bratislavy do Prahy vďaka nim môže trvať menej ako hodinu a pol.Rýchlovlakov sa možno dočkáme aj na Slovensku. Cesta z Bratislavy do Prahy vďaka nim môže trvať menej ako hodinu a pol.
16:04
V Dánsku rušia všetky protipandemické opatrenia. 80 % populácie je totiž zaočkovaných.V Dánsku rušia všetky protipandemické opatrenia. 80 % populácie je totiž zaočkovaných.
12:20
Vojto Barborík nenavážil na sobotňajší titulový zápas turnaja Oktagon 27. Váhový limit nesplnil ani jeho kolega Gábor BorárosVojto Barborík nenavážil na sobotňajší titulový zápas turnaja Oktagon 27. Váhový limit nesplnil ani jeho kolega Gábor Boráros
10:28
Syn vyše roka ukrýval v pivnici telo mŕtvej matky. Spravil z nej múmiu, aby mohol poberať jej dôchodok.Syn vyše roka ukrýval v pivnici telo mŕtvej matky. Spravil z nej múmiu, aby mohol poberať jej dôchodok.
10:02
Za posledných 24 hodín pribudlo 377 pozitívne testovaných na koronavírus zo 6 552 vykonaných PCR testov. Koronavírusu za včerajšok podľahli dve obete. Hospitalizovaných pacientov je o dvoch menej, dokopy v nemocnici leží 179 ľudí. Zaočkovali ďalších 2 256 pacientov, dokopy je po vakcinácii 2 400 164 ľudí. 
Štvrtok 9. 9. 2021
20:06
Svedkovia Liehovovi sa chcú stretnúť s Annou Záborskou. Ak im pomôže s registráciou cirkvi, pozvú ju „na jedno“.Svedkovia Liehovovi sa chcú stretnúť s Annou Záborskou. Ak im pomôže s registráciou cirkvi, pozvú ju „na jedno“.
19:08
Hygienici objavili vysoký nárast koronavírusu. Minulý týždeň bol prítomný vo všetkých vzorkách odpadových vôd.
18:25
Považujú ju za „najsexi golfistku na svete“. Číňanka Lily He žne úspechy na ihrisku aj na sociálnych sieťach.Považujú ju za „najsexi golfistku na svete“. Číňanka Lily He žne úspechy na ihrisku aj na sociálnych sieťach.