Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2021, 6:25
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Značka predáva džínsy, ktoré vyzerajú, akoby si sa pomočil. Za 30 dolárov ti ručne upravia aj tvoje obľúbené

NEWS STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Spoločnosť Wet Pants Denim sa pomaly dostáva do popredia vďaka sociálnym sieťam.

Vlhký výzor, suchý pocit. Takto znie marketingový slogan značky Wet Pants Denim, ktorá sa znenazdajky stala ironickým módnym hitom zo sociálnych sietí. Už samotný názov značky naznačuje, na čo sa Wet Pants Denim sústreďuje – vytváranie džínsov, ktoré vyzerajú, akoby človek neudržal moč, informuje LadBible.

Značka si užívala popularitu už v roku 2019, ale medzitým sa odmlčala až doteraz, keď ju objavilo viacero populárnych ľudí z Instagramu, a tak sa o ňu začali zaujímať médiá. Svoje výtvory firma predáva za 75 dolárov, pričom k dispozícii je hneď niekoľko alternatív.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Wet Pants Denim (@wetpantsdenim)

Vybrať si môžeš spomedzi štandardných modrých džínsov, šedých a bielych nohavíc. Na bielych nohaviciach sa dokonca môžeš smiať z výraznej žltej škvrny ako od moču, zatiaľ čo na bežných džínsoch vyzerá fľak presne tak, akoby si sa oblial alebo neudržal moč.

Ak sa ti zdá 75 dolárov ako prestrelená cena za pomočené džínsy, firma prijíma aj objednávky na úpravu tvojich džínsov. Stačí zaplatiť 30 dolárov a poslať svoje džínsy, ktoré ti Wet Pants Denim zafarbia tak, že si na ich starý vzhľad ani nespomenieš.

„Naše džínsy sú individuálne produkované pre každú objednávku a ručne zafarbené, čo zabezpečuje, že každý pár je unikátny,“ vysvetľuje spoločnosť potenciálnym zákazníkom.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Keby si nenabral dostatok odvahy na samotné džínsy, značka vyrába aj klobúky so svojím logom. Tie propaguje so slovami, že sú určené každému, komu sa páči firma, ale nepáči sa mu jej produkt v podobe nohavíc.

Domov
Zdieľať
Diskusia