Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2021, 20:33
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Značka Off-White™ predstavuje debutovú kolekciu slnečných okuliarov, s ktorými ovládneš tohtoročné leto

Značka Off-White™ predstavuje debutovú kolekciu slnečných okuliarov, s ktorými ovládneš tohtoročné leto
Zdroj: Off-White™
MÓDA MÓDA REFRESHER OFF-WHITE™
Uložiť Uložené

Ceny za jednotlivé modely sa pohybujú v rozmedzí od 200 do 300 eur.

Od momentu, keď Virgil Abloh založil Off-White™, už uplynie 10 rokov, no až doteraz sa venoval len ready-to-wear kolekciám a obuvi. V ponuke značky, ktorá patrí pod konzorcium New Guards Group, nájdeš aj doplnky, ale až vo štvrtok nám Virgil predstavil debutovú kolekciu slnečných okuliarov

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

Návrhár dielo pomenoval príznačne Sunglasses a dokopy ponúka 5 rozličných modelov, z ktorých cítiť inšpiráciu súčasnými trendmi aj jeho prácou pre Louis Vuitton. 

Virgil Abloh tentoraz popustil uzdu svojej fantázii a výsledkom sú hranaté modely vo výrazných farbách, ktorým sekundujú oválne tvary s čiernymi či dymovými sklami. Zabudnúť nemôžeme ani na polocyklistické okuliare s priehľadnými sklami, ktoré už čoskoro uvidíš aj na svojom obľúbenom interpretovi. Súčasťou jednotlivých dizajnov sú ikonické šípky Off-White™ v tvare písmena X, ktoré Virgil umiestnil na bočnú stranu. 

Celá kolekcia je už teraz dostupná v online obchode značky. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od 200 do 300 eur. Ideš do toho, alebo tento rok uprednostníš cenovo dostupnejšie alternatívy? 

Off-White™Off-White™Off-White™Off-White™
Zobraziť galériu
(5)
Odporúčané
Návrhár Kim Jones odhalil mužskú kolekciu Dior Resort 2022. Je v športovom duchu a odkazuje na 60. roky  Návrhár Kim Jones odhalil mužskú kolekciu Dior Resort 2022. Je v športovom duchu a odkazuje na 60. roky 25. mája 2021, 19:27
Domov
Zdieľať
Diskusia