Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 9:34
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Talianke nechtiac podali 6 dávok vakcíny od Pfizeru naraz. Zdravotná sestra si chybu uvedomila, až keď zbadala prázdne striekačky

Talianke nechtiac podali 6 dávok vakcíny od Pfizeru naraz. Zdravotná sestra si chybu uvedomila, až keď zbadala prázdne striekačky
Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

V talianskom meste Massa urobila zdravotná sestra chybu, ktorá sa našťastie neskončila tragicky.

Mladá Talianka sa úspešne registrovala na vakcínu proti koronavírusu, ale zrejme nečakala, že jej zdravotná sestra nechtiac pichne šesť dávok naraz. Incident sa odohral minulý víkend v nemocnici v talianskom meste Massa, kde rozptýlená zdravotná sestra natiahla do jednej striekačky všetkých šesť dávok očkovacej látky, píše CNN.

Mladej 23-ročnej žene vpichla celý obsah striekačky do ramena, až potom si uvedomila, čo spravila. Na stole jej zostalo ležať päť zostávajúcich prázdnych striekačiek, a tak zalarmovala lekárov a ženu si v nemocnici nechali na pozorovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia