Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2021, 7:26
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Pre Rýchlo a zbesilo 9 natočili skutočné vybuchujúce autá a ďalšie šialené kaskadérske kúsky. Sleduj skvelé video z natáčania

Pre Rýchlo a zbesilo 9 natočili skutočné vybuchujúce autá a ďalšie šialené kaskadérske kúsky. Sleduj skvelé video z natáčania
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Skvelé video z natáčania Rýchlo a zbesilo 9 sa zameriava na praktické efekty využívané na pľaci.

Rýchlo a zbesilo 9 dorazí do kín už 25. júna. Opäť raz pôjde o akčný blockbuster s desiatkami výbuchov, akčných scén, množstvom streľby, ale dočkáme sa najmä superrýchlych a nebezpečných áut. Tvorcovia teraz vydali takmer minútu a pol dlhé video, ktoré sa zameriava na natáčanie.

Odhaľujú nám, aké množstvo akčných scén sa skutočne odohralo pred kamerami a aké šialené kúsky museli kaskadéri podstúpiť, aby scény vyzerali vo filme čo najlepšie.

Iste, v snímke bude neuveriteľné množstvo vizuálnych trikov, no pri pohľade na toto video nám je jasné, že herci, tvorcovia, štáb a kaskadéri mali plné ruky práce s praktickými efektmi. Tom Cruise by bol určite hrdý. 

Domov
Zdieľať
Diskusia