Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 17:11
Čas čítania 0:40
Kamila Šebestová

Cítim sa, akoby po mne podupalo stádo sexuálne aktívnych slonov, hovorí po očkovaní moderátor Sajfa

NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Hlas Funrádia sa dal zaočkovať prvou dávkou vakcíny Astrazeneca.

Moderátor Matej Sajfa Cifra sa dal očkovať vakcínou Astrazeneca. Stal sa tak ďalšou slovenskou celebritou, ktorá verejne podporila vakcináciu. O priebehu očkovania sa na Instagrame podelil so svojimi followermi. Svojský zmysel pre humor ho neopustil ani po očkovaní.

„Cítim sa, akoby mne podupalo stádo sexuálne aktívnych slonov,“ napísal svoj dojem na Instagram story. Fanúšikom prezradil aj to, že nemal horúčku ani triašku. Pred spaním si dal preventívne jeden paralen. 

Sajfu očkovali v Žiari nad Hronom. Spadá do skupiny 40+, pre ktorú očkovanie otvorili v 8. fáze. „Ak by sa dalo očkovať ešte aj proti závisti, neprajnosti, ľudskej hlúposti a hoaxom, dal by som sa očkovať tiež a odporúčam to každému z vás. Benefity stále prevyšujú všetky riziká,“ napísal moderátor. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený © Sajfa (@sajfa)

Sám prekonal covid cez vianočné sviatky. Vtedy na ochorenie viackrát upozorňoval na sociálnych sieťach a varoval ľudí, aby nezľahčovali situáciu. „Nie je to len chrípočka,“ napísal z karantény.

Odporúčané
Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? 26. marca 2023, 8:33

V priebehu posledných dní zdieľali príspevky z očkovania Astrazenecou napríklad aj primátor Bratislavy Matúš Vallo či europoslanec Michal Šimečka. K dnešnému dňu vakcináciu podstúpilo vyše milióna obyvateľov Slovenska. 

Odporúčané
Sajfa: Nechcem covid zľahčovať, ale keby som tento stav cítil pred rokom, dal by som si paralen a šiel do roboty (Rozhovor) Sajfa: Nechcem covid zľahčovať, ale keby som tento stav cítil pred rokom, dal by som si paralen a šiel do roboty (Rozhovor) 9. decembra 2020, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia