Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 20:15
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Will Smith odhaľuje pivné bruško. Covid mení telá hollywoodskych hercov

Will Smith odhaľuje pivné bruško. Covid mení telá hollywoodskych hercov
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Will Smith počas pandémie začal papať viac, ako by si jeho agenti želali.

Will Smith má aktívne sociálne médiá. Sledujeme ho hlavne na Facebooku, kde naposledy pridal fotku s odhaleným bruchom. Pri porovnaní s jeho zvyčajnou formou má jemne ovisnuté prsné svaly a narástlo mu „pivné bruško“.

Na fotografii sa však usmieva, takže to asi neberie až tak tragicky. K fotke pridal aj nasledovný text: „Budem k vám úprimný, toto je najhoršia forma, v akej som bol za celý svoj život." 

Odporúčané
Recenzia: Invincible je seriál, ktorý musí vidieť úplne každý. Niečo podobné tu ešte nebolo Recenzia: Invincible je seriál, ktorý musí vidieť úplne každý. Niečo podobné tu ešte nebolo 1. mája 2021, 17:46

Smith má 52 rokov a stále sa aktívne venuje herectvu. Počas pandémie si však dal skoro celý filmový Hollywood stopku a niektoré projekty sa odsunuli o celé mesiace či roky. Will Smith tak určite nie je jediný, kto si doprial oddych a viac kalórií, než by si jeho agenti želali. Hollywoodske hviezdy musia byť v top forme celý svoj život, takže sme radi, že si Smith konečne doprial menej stresu pre stravu a športovanie. 

Smitha najbližšie uvidíme v kinách koncom roka v role otca Sereny a Venus Williamsovej v dráme King Richard. Chystá však aj Bright 2 a Bad Boys 4. 

 

I’m gonna be real wit yall - I’m in the worst shape of my life.

Uverejnil používateľ Will Smith Nedeľa 2. mája 2021
Domov
Zdieľať
Diskusia