Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2021, 15:13
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Jake Paul znovu vyzýva Conora McGregora na súboj. Smiešny idiot, vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White

Jake Paul znovu vyzýva Conora McGregora na súboj. Smiešny idiot, vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett
NEWS
Uložiť Uložené

Kontroverzný youtuber sa svojho sna o súboji s McGregorom nevzdal.

Sláva mu stúpa do hlavy. Jake Paul počas uplynulého víkendu úspešne zvládol súboj s bývalým bojovníkom MMA Benom Askrenom, ktorého poslal k zemi, a vyhral vďaka technickému knockoutu, a tak teraz znovu vyzýva Conora McGregora, nech sa s ním postaví do ringu. Paul po zápase s Askrenom skonštatoval, že zápas s McGregorom sa stal oveľa realistickejším ako doteraz, informuje SportBible.

Odporúčané
Superliga zomrela skôr, ako sa začala. Za miliardy eur sa z nej nikdy nemalo vypadávať, ale odmietli ju fanúšikovia aj majstri Superliga zomrela skôr, ako sa začala. Za miliardy eur sa z nej nikdy nemalo vypadávať, ale odmietli ju fanúšikovia aj majstri 21. apríla 2021, 16:01

Šéf organizácie UFC Dana White, v ktorej McGregor bojuje, má však iný názor. „Prečo sa nepobiješ s po***aným boxerom? Čo sa, ku**a, títo chlapi stále rozprávajú s UFC bojovníkmi?“ rozčuľoval sa White na obranu svojej organizácie.

Vraj bude musieť Paulovi poslať upozorňujúci list od právnika, aby si uvedomil, že musí prestať. Paula označil za idiota a skonštatoval, nech radšej debatuje o zápasoch s profesionálnymi boxermi a UFC zápasníkov nechá na pokoji.

McGregor sa v júli chystá na návrat do oktagonu v zápase s Dustinom Poirierom, a tak White zrejme nechce pripustiť zbytočné provokácie a škandály. Uznal však, že Jake Paul našiel dieru na trhu, pretože box podľa neho v poslednom čase upadá a youtuber dokáže pritiahnuť k obrazovkám obrovské množstvo fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia