Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2021, 20:54
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo 9 ide do vesmíru. Sleduj šialený trailer plný akcie so zlými efektmi

Rýchlo a zbesilo 9 ide do vesmíru. Sleduj šialený trailer plný akcie so zlými efektmi
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

F9 príde do kín už toto leto. Sleduj nový trailer čerstvých záberov.

Universal Studios si je zrejme isté, že toto leto uvidíme Rýchlo a zbesilo 9 (Fast 9) v kinách. Snímka má premiéru naplánovanú na 25. júna, no za posledný rok sme sa naučili, že dátumy nemajú žiadny význam, a aj keď je nejaký blockbuster naplánovaný na ďalší mesiac, zrejme ho odložia. Je pravda, že ľudia stratili ten pocit nadšenia a vôbec nie sú v eufórii z blížiacich sa premiér epických filmov.

Všetko však nasvedčuje tomu, že sa od tohto leta začne kinopriemysel vracať do normálu. Jedným z hlavných ťahúňov bude aj Rýchlo a zbesilo 9. Nový trailer je toho dôkazom. Vidíme šialenú akciu, absolútne nereálne scény a fyzikálne zákony oddychujúce niekde na dovolenke.

Ale to je v poriadku. Presne to máme na tejto sérii radi. Je to hlúpa, blockbusterová zábava za 200 miliónov dolárov, so scénami, aké nikto iný zrejme v takomto formáte netočí. A zatiaľ to vyzerá celkom slušne. Až na tie efekty.

Domov
Zdieľať
Diskusia