Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2021, 18:26
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Obľúbená ostrovná destinácia v Európe ti dá vreckové 200 eur, keď tam prídeš na letnú dovolenku

Obľúbená ostrovná destinácia v Európe ti dá vreckové 200 eur, keď tam prídeš na letnú dovolenku
Zdroj: Pixabay
NEWS
Uložiť Uložené

Maltská vláda pripravila schému vreckového na oživenie cestovného ruchu.

Na letnú dovolenku na Maltu sa môžeš vybrať s dodatočným vreckovým od miestnej vlády. Malta sa chystá najbližšie leto výrazne oživiť svoj cestovný ruch, a tak minister pre cestovný ruch Clayton Bartolo predstavil schému, vďaka ktorej bude vláda rozdávať turistom peniaze, ktoré môžu veselo míňať na čokoľvek počas svojej dovolenky, informujú TV Noviny.

Aby si však dostal vládne vreckové, budeš sa musieť ubytovať v hoteli, takže na peniaze navyše môžeš zabudnúť, ak si objednáš súkromný apartmán či byt cez AirBnb. V hoteli musíš stráviť minimálne tri noci, pričom najväčšiu sumu dostanú, samozrejme, turisti ubytovaní v najdrahších hoteloch.

Malta
Zdroj: Pixabay

V päťhviezdičkovom zariadení dostaneš 200 eur na osobu, v štvorhviezdičkovom 150 eur a v trojhviezdičkovom 100 eur. Nejde síce o závratné sumy, ale môže sa ti vrátiť časť nákladov, ktorú jednoducho minieš na dobré jedlo či atrakcie na ostrove.

Domov
Zdieľať
Diskusia