Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 8:20
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

Akčný trailer k Black Widow odhaľuje schopnosti záporáka a epické akčné scény. Bude film lepší ako Falcon a Winter Soldier?

Akčný trailer k Black Widow odhaľuje schopnosti záporáka a epické akčné scény. Bude film lepší ako Falcon a Winter Soldier?
Zdroj: Marvel Studios/Disney+
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Už v júli sa dočkáme nového filmu z Marvel Cinematic Universe. Hlavnú rolu v ňom stvárni Scarlett Johansson.

Dva roky po premiére filmu Spider-Man: Far From Home sa konečne dočkáme nového filmu z Marvel Cinematic Universe, a teda prepojeného sveta marvelovských príbehov. V januári sme sa dočkali skvelého WandaVision a teraz nám čas kráti o čosi slabší seriál Falcon a Winter Soldier, no predsa len, tie filmy majú čosi do seba a bez nich to nie je ono.

Dokazuje to aj najnovší trailer plný doteraz nevidených záberov, a to obzvlášť na hlavného záporáka menom Taskmaster. Ten dokáže kopírovať akékoľvek pohyby protivníka, a preto je nesmierne ťažké poraziť ho. 

Odporúčané
Tak nahlas sme sa už dlho nerehotali. Upírska komédia What We Do in the Shadows má úžasné postavy, ktoré si okamžite zamiluješ Tak nahlas sme sa už dlho nerehotali. Upírska komédia What We Do in the Shadows má úžasné postavy, ktoré si okamžite zamiluješ 2. apríla 2021, 16:41

Dej snímky sa bude odohrávať ešte pred udalosťami filmu Captain America: Civil War. Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) sa vydá späť k svojim koreňom. Dobehla ju totiž minulosť a projekt Red Room, v ktorom trénovali dievčatá s potenciálom stať sa špeciálnymi agentkami (Black Widow). Okrem nepriateľov sa však Natasha znova stretne so svojimi milovanými, ktorí sú pre ňu druhou rodinou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia