Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Reserved.
9. marca 2021, 11:32
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Rok 2021 je v móde plný extrémov. Pozri sa, aké módne trendy nás čakajú

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Volány, kombinácia materiálov, výrazné vzory a potlače, aj ale inšpirácia 80. rokmi.

Kľúčové trendy jari 2021, všetky príťažlivé vzory a farby sezóny, strihy a detaily, ktoré vynovia každý šatník. To všetko obsahuje Lookbook Reserved

Rok 2021 je v móde plný extrémov. Nový Lookbook Reserved dokazuje, že aj vzdialené trendy je možné spojiť a vytvoriť harmonický celok. Moderné objemné strihy odkazujúce na štýl prelomu storočia známy ako Y2K a nové technológie sa kombinujú s remeselnou zručnosťou starých mám. Inovatívne recyklované materiály a háčkované väzby, štruktúrované textílie a hladký lesk tu fungujú bok po boku.

Lookbook Reserved pre jar 2021
Lookbook Reserved pre jar 2021 Zdroj: Reserved

Jar v Reserved je odvážnou kombináciou pastelov s nápadnými potlačami vrátane veľkých grafických kvetov, batikovaných vzorov alebo čierno-bieleho pepita. Je zaujímavá aj svojím romantickým štýlom s veľkými goliermi zdobenými výšivkami alebo malým riasením, roztomilými šatami s nazberanými rukávmi alebo volánovými topmi.

Lookbook Reserved pre jar 2021
Lookbook Reserved pre jar 2021 Zdroj: Reserved

Uprostred toho všetkého si našiel miesto aj nový minimalizmus. Skromné, jednoduché formy vyjadrené v neobvyklých proporciách a charakteristických farbách (napríklad pistáciovej, olivovej, oranžovej alebo vanilkovej), prešívané, skladané, doplnené kontrastnými gombíkmi.

Lookbook Reserved pre jar 2021
Lookbook Reserved pre jar 2021 Zdroj: Reserved

Ako celok pôsobia dobre, ale zďaleka nepripomínajú štandardné kostýmy: šaty sú skombinované s košeľou v rovnakej ružovej farbe a krátka hranatá bunda s minisukňou. Vzhľad dotvárajú moderné doplnky, ako sú topánky s pätou na remienok, flip-flopy na opätku, svetlé čižmy alebo vysoké čižmy s hrubou podrážkou, clutch kabelka z prešívaného alebo pokrčeného materiálu, prípadne kabelka s krátkou rúčkou. A k tomu všetkému obrovské slnečné okuliare – odkaz na 80. roky.

Lookbook Reserved pre jar 2021
Lookbook Reserved pre jar 2021 Zdroj: Reserved

Na fotografiách Lookbooku Reserved hviezdia brazílska modelka Barbara Valenteová a nemecká modelka Berit Heitmannová. Obe patria k takzvaným novým topmodelkám, ktoré berú móla po celom svete útokom a zároveň reprezentujú univerzálnu a prírodnú krásu. Tu, v silnom slnečnom svetle, predstavujú v skratke odvážnu, ale ľahko interpretovateľnú kolekciu aktuálnych trendov. Výrazné fotografie sa zameriavajú na ženskú moc a pozitívne emócie.

Lookbook Reserved pre jar 2021
Lookbook Reserved pre jar 2021 Zdroj: Reserved

Jarná kolekcia RESERVED 2021 je dostupná online na www.reserved.com. 

Lookbook Reserved pre jar 2021Lookbook Reserved pre jar 2021Lookbook Reserved pre jar 2021Lookbook Reserved pre jar 2021
Zobraziť galériu
(41)
Domov
Zdieľať
Diskusia