Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2021, 16:49
Čas čítania 0:28
Lukáš Čelka

26-ročný vodič nafúkal takmer 5 promile. Pravdepodobne popíjal aj počas šoférovania

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Muž skončil v policajnej cele.

Vodič, ktorý sa vybral dnes ráno na diaľnicu R1 asi nestrávil včerajší večer iba pri jednom pive. Podozrivé auto zastavili príslušníci diaľničnej polície, ostali prekvapení, keď nafúkal až 4,69 promile alkoholu.

Odporúčané
Danko: Vyzývam Krajčího, aby okamžite podpísal výnimku na Sputnik Danko: Vyzývam Krajčího, aby okamžite podpísal výnimku na Sputnik 20. februára 2021, 15:35

„Policajti diaľničnej polície dnes v ranných hodinách, na zjazde z diaľnice R1 na cestu 1/65, smerom na Kremnicu, zastavili vozidlo, ktoré viedol 26-ročný vodič. Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške a údaj, ktorý sa objavil na prístroji, tak to sa len tak nevidí..," vyjadrila sa polícia na svojom facebooku.

Podľa slov polície bol výsledok dychovej skúšky mimoriadne vysoký a okolnosti nasvedčovali tomu, že vodič pravdepodobne popíjal ešte aj počas jazdy. 

Muž bol okamžite zadržaný a o svojej „zodpovednosti” môže premýšľať v policajnej cele. O jeho ďalšom osude rozhodne súd," uvádzajú ďalej policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia