Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2021, 12:56
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

VIDEO: Slovák provokoval vojakov a policajtov pred odberným miestom, spacifikovali ho ako loptu a skončil v cele

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Muž pred domom kultúry v Novákoch provokoval ľudí, ktorí čakali na testy aj políciu a vojakov, ktorí dohliadali na poriadok pri mobilnom odbernom mieste.

48-ročného muža spacifikovala polícia pred domom kultúry v Novákoch po tom, čo opakovane provokoval ľudí stojacich pred mobilným odberným miestom a príslušníka ozbrojených síl dozerajúceho na poriadok. Video z incidentu zverejnil portál noviny.sk a okomentoval ho aj samotný primátor mesta.

 „Podľa mojich informácii prišiel občan pred odberné miesto bez rúška a začal provokovať. Provokoval policajtov aj ostatných ľudí, ktorí tam boli,“ opísal situáciu primátor mesta Nováky Dušan Šimka v reportáži TV Joj.

Odporúčané
Neexistuje vesmír, v ktorom by sme s nimi spolupracovali: Extrémistov z ĽSNS čaká po štiepení mnoho problémov Neexistuje vesmír, v ktorom by sme s nimi spolupracovali: Extrémistov z ĽSNS čaká po štiepení mnoho problémov 14. februára 2021, 14:30

„Bol agresívny od začiatku. Potom sa vrhol na vojaka. Chcel ujsť, ale policajti ho spacifikovali ako futbalovú loptu,“ dodal primátor.

Domov
Zdieľať
Diskusia