Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. februára 2021, 15:38
Čas čítania 0:48
Katarína Danková

Neskutočná podoba. Kristen Stewart ako lady Diana na prvej fotografii z chystaného filmu

NEWS PRINCEZNÁ DIANA SPENCER
Uložiť Uložené

Filmová spoločnosť Neon Films uverejnila prvú fotografiu Kristen Stewart v úlohe lady Diany.

Minulý rok sa objavila informácia o chystanom filme zo života princeznej Diany. Hlavnú úlohu pritom mala hrať Kristen Stewart, americká herečka známa z filmov ako Twilight či Snehulienka a Lovec. Tieto informácie sa potvrdili nedávno po zverejnení prvej fotky Kristen v úlohe Lady Diany. Chystaná dráma od režiséra Pabla Larraína má už aj známy názov: Spencer.

Odporúčané
Kristen Stewart si zahrá princeznú Dianu. Scenár k filmu napíše tvorca Peaky Blinders Kristen Stewart si zahrá princeznú Dianu. Scenár k filmu napíše tvorca Peaky Blinders 18. júna 2020, 14:41

Prečo práve táto herečka? „Kristen má mnoho tvárí. Môže byť záhadná, veľmi krehká a nakoniec aj veľmi silná, čo je presne to, čo potrebujeme. Kombinácia týchto vlastností ma donútila vybrať práve ju. Spôsob, akým reagovala na scenár ma nadchol,“ pre Vogue tvrdí Larraín.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NEON (@neonrated)

Fanúšikovia kráľovskej rodiny okamžite spoznali outfit oblečený Kristen. Ide o repliku čiernej blúzky, červeného kabáta a sieťovaného klobúka, ktorú mala princezná z Walesu na sebe počas Štedrého dňa v roku 1993. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Diana, Princess of Wales (@lady.diana._)

Film sa zameriava práve na obdobie, kedy sa princezná Diana rozhodne rozviesť s princom Charlesom. „Dráma Spencer je ponorom do emocioniálnej stránky Diany v rozhodujúcom bode jej života. Je to pre ňu snaha vrátiť sa k sebe,“  povedala pre Variety herečka Stewart. Meno Spencer je totiž priezvisko lady Diany za slobodna.

Budúci rok si pripomenieme 25. výročie smrti lady Diany. Očakáva sa preto, že dráma by mala uzrieť svetlo sveta práve v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia