Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Digi Slovakia.
21. januára 2021, 16:15
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Ako môžeš využiť svoj satelit? Nalaď ho na DIGI a využívaj všetky zákaznícke benefity

TECH
Uložiť Uložené

Získaj množstvo kanálov, ktoré inde nenájdeš.

Ak si už všetko videl aj počul a nestačí ti tvoja programová ponuka, DIGI má pre teba jednoduché riešenie. Stačí ti tvoj starý satelit a minimum námahy. Žiadne inštalovanie nového satelitu, vybavovačky na prevádzke či volanie technika. 

Digi
Zdroj: DIGI

DIGI ti momentálne ponúka možnosť využiť tvoj starý satelit a jednoducho získať ich programovú ponuku. Televíziu máš bez viazanosti od 9,60 € mesačne a prenájom set-top boxu ťa vyjde 1,5 € mesačne. Nájdeš tu 14 športových programov, 11 detských kanálov a v ponuke DIGI naďalej ostávajú aj obľúbené stanice Eurosport a Discovery. Využiť pri tom môžeš svoj starý satelit, nepotrebuješ volať technika či platiť za inštaláciu. Všetko, čo pri prechode do DIGI potrebuješ, je nový Set-top box alebo CA modul, ktorý ti spoločnosť pošle kuriérom.

Viac informácií o ponuke DIGI

Ak je tvoj satelit nasmerovaný na satelitnú pozíciu 1W (zákazníci Freesat, Telekom a DIGI), na príjem satelitnej služby stačí iba koncové zariadenie (CA modul alebo Set-top box). Táto forma inštalácie je v DIGI bez poplatkov a viazanosti. Pokiaľ máš záujem o nový satelit, pri využití bonusu ho v DIGI získaš bez poplatku. Satelitná televízia od DIGI je dostupná na celom území Slovenska.

Výhody, ktoré ti DIGI ponúka

DIGI ti ponúka televíziu aj internet bez viazanosti. Tiež programy, ktoré inde nenájdeš, ako napríklad 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu, LIVE prenosy amerického futbalu, prestížne zápasy UFC, 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV, obľúbené programy Discovery a Eurosport či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie. Ďalšími výhodami sú aj doplnkové služby: DIGI GO – televízia v mobile či tablete, alebo služba TV Archív.

digi
Zdroj: DIGI

Svetový futbal, americká NFL alebo atraktívne zápasy UFC

Z bohatej televíznej ponuky od DIGI si vyberie naozaj každý. Fanúšikovia zámorskej súťaže NFL sa môžu tešiť až na 5 priamych prenosov každý hrací týždeň vrátane záverečného play-off a tiež na najočakávanejšiu udalosť roka Super Bowl. Galavečery americkej organizácie UFC uvidia diváci DIGI na stanici Premier Sport, ktorá odvysiela všetky priame prenosy z jednotlivých večerov.

digi
Zdroj: DIGI

Záznamy zo zápasov nájdeš vo videotéke v aplikácií DIGI GO. Tešiť sa môžeš na live zápasy anglickej Premier League, španielskej LaLigy, talianskej Série A či nemeckej Bundesligy na programoch DIGI Sport a Premier Sport. Najlepší svetový futbal, zápasy NFL či UFC v DIGI už  v základnom balíku Štandard už od 9,60 € mesačne a bez viazanosti.

Chcem zistiť viac

Myšlienka vyrobiť hudobný nástroj zo satelitu vznikla prepojením ladenia televíznych programov a ladenia hudobného nástroja. Výrobu gitary zo satelitu zastrešil Braňo Jobus, ktorý sa spolu s bratom Andrejom venuje priemyselnému folklóru v hudobnej skupine Vrbovskí víťazi. DIGI si kreatívnu ideu ako aj produkciu realizovalo interným tímom. Text pesničky napísal a zhudobnil priamo Dano Heriban. Zhudobnený spot je nasadený v rôznych verziách hlavne v online prostredí. Započuť ho možno aj v rádiách či v niekoľkých televíziách. Je to v poradí už 3 kampaň, ktorú DIGI robila v spolupráci s Danom Heribanom.
Domov
Zdieľať
Diskusia