Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 10:56
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Tonyho z Vyvolených pozýva polícia „domov“: Nepatríš do vily, ale do basy, odkazujú mu

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Anton Ferleťják je odsúdený na 15 rokov vo väzení, výkon trestu však zatiaľ odkladá, keďže je na úteku. Polícia ho teraz vyzýva prostredníctvom vianočnej pozvánky.

Anton Ferleťják sa preslávil ako jeden z hlavných aktérov reality šou Vyvolení, dnes však po ňom pátra polícia. Za trestný čin lúpeže ho odsúdili na 15 rokov vo väzení, on však utiekol a výkonu trestu sa vyhýba. „Tony, poď už na Vianoce konečne domov! Pozývame ťa k štedrovečernému stolu na Chorvátsku 5 v Bratislave,“ odkázala polícia v pozvánke.  

Ide o vianočnú kampaň polície, ktorá sa takto snaží upozorniť na najhľadanejšie osoby. Cieľom je „pútavo a masovo zaujať verejnosť s úmyslom získania informácií vedúcich k ich vypátraniu,“ informuje polícia. 

Minuloročná vianočná kampaň priniesla pozitívny výsledok, keď na základe zverejneného statusu boli získané informácie ku vtedy dlhoročne nezvestnému členovi gangu takáčovcov.  

Včera polícia upozornila na Roberta Okoličányho, ktorý je odsúdený na doživotný trest za založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny.  

Domov
Zdieľať
Diskusia