Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2020, 20:04
Čas čítania 1:35
Tímea Krauszová

Pätina Slovákov verí, že vakcínou proti Covid-19 ich začipujú, takmer polovica označila LGBT za dekadentnú ideológiu

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Vyplýva to z prieskumu Globsec Trends 2020.

Ľudia podľa prieskumu príliš neveria štátnym autoritám, očkovaniu proti koronavírusu a vlastne ani existencii pandémie. Slováci sa menej boja Ruska než USA a mnohí majú strach z liberálnej demokracie.

K takýmto záverom došli analytici vďaka prieskumu Globsec Trends 2020. Ten sa nesústreďoval len na aktuálnu situáciu okolo Covid-19, ale zisťoval aj názory ľudí na Európsku úniu, NATO a aký majú respondenti vzťah k demokracii.

Prieskum prebiehal  počas septembra a októbra na reprezentatívnej vzorke tisíc ľudí v deviatich štátoch strednej Európy a Balkánu.

5G, čipy a tak

Tomu, že nový koronavírus nie je skutočný a slúži len na manipuláciu ľudí, verí 39 percent respondentov. 36 percent ľudí verí, že čísla nových prípadov nákazy sú nižšie než uvádzajú oficiálne zdroje a až pätina opýtaných si myslí, že cieľom očkovania je implantácia elektročipov.

Domov
Zdieľať
Diskusia