Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
6. decembra 2020, 18:33
Čas čítania 0:23
Viktor Kniš

Ktorá fast food donáška jedla je najlepšia? Porovnávali sme McDonald's, KFC a Burger King

GASTRO BURGER KING MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Prevádzky rýchleho občerstvenia sú často tou najvhodnejšou alternatívou, ako vybaviť obed alebo večeru a naďalej sa venovať práci či škole. Po ktorých odporúčame siahnuť?

 

Aj keď sa mnohí snažíme stravovať čo najlepšie, niekedy si situácia vyžiada núdzové riešenie, ktorým môže byť aj rýchly obed alebo večera z prevádzky fast foodu. Ide o jedlo, ktoré síce znáša dopravu o niečo lepšie ako jeho gastronomicky náročnejší kolegovia, musíš sa však zmieriť s tým, že ti nabúra kalorický príjem.

Keďže je ešte stále situácia s otváraním prevádzok mierne nepriaznivá, rozhodli sme sa po roku otestovať najznámejších rivalov na trhu rýchleho občerstvenia prostredníctvom donášky. Aby Šajmovi nebolo pri hodnotení smutno, zavolali sme si aj známeho bratislavského foodblogera Čojeho, vďaka ktorému bolo hodnotenie ešte o niečo objektívnejšie. 

Odporúčané
Ktorý čokoládový Mikuláš je najlepší? Ochutnali sme Orion, Merci či Milku, najviac však sklamalo Figaro Ktorý čokoládový Mikuláš je najlepší? Ochutnali sme Orion, Merci či Milku, najviac však sklamalo Figaro 4. decembra 2020, 14:25
Domov
Zdieľať
Diskusia