Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. novembra 2020, 14:39
Čas čítania 1:00
Martin Mičuda

Rolls-Royce ukázal v rámci exkluzívnej edície Black Badge výstredné neónové laky

Rolls-Royce ukázal v rámci exkluzívnej edície Black Badge výstredné neónové laky
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.rolls-roycemotorcars.com/rolls-royce-motor-cars-pressclub/article/detail/T0321288EN/rolls-royce-lights-up-black-badge-family-with-neon-nights’-paint-trilogy" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">rolls-roycemotorcars.com</a>
TECH ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Laky budú v rámci individuálnych úprav aplikované na 3 modely – Wraith, Dawn a Cullinan.

Akékoľvek doposiaľ zaužívané stereotypy o tom, že všetky špeciálne edície Black Badge od Rolls-Royce musia byť nevyhnutne iba čierne, sú teraz vďaka novým výstredným odtieňom vyvrátené. Britský výrobca totiž uviedol na trh pestrú paletu odtieňov „Neon Nights”, ktorá nachádza inšpiráciu v prírode. 

Novo vyvinuté odtiene laku sú v rámci programu individuálnych úprav Bespoke aplikované na Black Badge verzie 3 modelov – Wraith, Dawn a Cullinan. Tri špecifické a zároveň limitované odtiene čerpajú podnety vo svete prírody.  

Stvárňovať majú austrálsku rosničku zelenú, havajský kvet a exotického motýľa. Práve tieto neónové laky tak chcú osloviť klientelu, ktorá má odvahu byť odlišná.

Rolls-Royce v rámci exkluzívnej edície Black Badge ukázal výstredné neónové laky
Zdroj: https://www.press.rolls-roycemotorcars.com/rolls-royce-motor-cars-pressclub/article/detail/T0321288EN/rolls-royce-lights-up-black-badge-family-with-neon-nights’-paint-trilogy
Domov
Zdieľať
Diskusia