Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2020, 16:38
Čas čítania 0:34
Tímea Krauszová

Polícia zhabala 17 kíl kokaínu a 5 miliónov eur v hotovosti pri obyčajnej cestnej kontrole. Peniaze zrejme patria mafii

NEWS DROGY KOKAÍN
Uložiť Uložené

Dvaja muži boli až podozrivo nervózni.

Dvaja zatknutí, 17 kíl kokaínu v aute a 5 miliónov eur zakopaných v záhrade. Policajti v talianskej Kalábrii si na svoj účet pripísali riadny úlovok. Celé sa to pritom začalo nenápadnou cestnou kontrolou, píše L'Unione Sarda.

Odporúčané
„Kradol som a predával z domu, čo sa len dalo,“ hovorí bývalý narkoman Martin o živote s drogami (Rozhovor) „Kradol som a predával z domu, čo sa len dalo,“ hovorí bývalý narkoman Martin o živote s drogami (Rozhovor) 18. novembra 2020, 12:37

Policajtom na nich niečo nesedelo, rozhodli sa prehľadať autá

V noci 26. novembra zastavili policajti dve autá, ktoré šli podozrivo v neustálom tesnom závese. Šoférovali ich dvaja muži vo veku 24 a 32 rokov. Mužom zákona sa nepozdávala ich nervozita, preto sa rozhodli prehľadať im autá. Vo vozidle mladšieho muža našli 17 kíl kokaínu, rozdelených do pätnástich balíčkov.

Po tomto úlovku prehľadali aj domy oboch zatknutých. Na záhrade toho staršieho našli v šiestich plastových vákuovo uzatvárateľných vreciach peniaze zahrabané pod zemou. Dohromady šlo o hotovosť vo výške 5 miliónov eur v rôznych bankovkách.

Zatiaľ čo obaja sedia vo väzbe, začali aj masívne vyšetrovanie. Polícia očakáva, že v prípade bude mať prsty miestna mafia.

Domov
Zdieľať
Diskusia