Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2020, 8:37
Čas čítania 1:08
Lukáš Čelka

Hrobár si poštval proti sebe snáď všetkých fanúšikov Maradonu: Zneuctil jeho pamiatku provokačnou fotkou

NEWS
Uložiť Uložené

Rovno dostal aj padáka.

Zamestnanec argentínskej pohrebnej služby sa nechal odfotiť pri rakve zosnulej futbalovej legendy, Diega Maradonu († 60) s palcom hore. Fotkou chcel pobaviť svojich kamarátov, nedomyslel však, že si týmto spôsobom proti sebe poštve tisíce ľudí, informoval o tom portál Blesk.

Odporúčané
Vybrali sme 10 najlepších futbalistov za rok 2020. Na vrchole nenájdeš Messiho ani Cristiana Ronalda Vybrali sme 10 najlepších futbalistov za rok 2020. Na vrchole nenájdeš Messiho ani Cristiana Ronalda 16. novembra 2020, 15:15

Zatiaľ čo celý svet za zosnulým futbalistom smútil, hrobár Diego Molina neodolal túžbe po zvrátenej fotografii, ktorú zvečnil v situácii v akej sa to prinajmenšom nesluší. Aby toho nebolo málo, spraviť si rovnakú fotografiu, akú mal s mŕtvym telom futbalovej legendy on sám, umožnil aj ďalším dvom ľuďom.

Toto jeho nemiestne správanie vyvolalo obrovské pobúrenie vo svete. „Chcem vidieť toho tlsťocha, čo urobil tú fotku, mŕtveho. Chcem ho mŕtveho. Mŕtveho!“ napísal jeden z fanúšikov Maradonu.

Domov
Zdieľať
Diskusia