Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je PR správa spoločnosti Keysworlds.
25. novembra 2020, 16:03
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Potrebuješ upgrade pre svoj počítač? S týmito ponukami môžeš mať oficiálne softvéry lacnejšie ako inokedy

TECH BLACK FRIDAY
Uložiť Uložené

Kúp si balíček Office a získaj k nemu Windows 10 zadarmo.

Black Friday je obrovská propagačná akcia vytvorená významnými maloobchodníkmi v Spojených Štátoch. V priebehu rokov sa stala jednou z najväčších udalostí online predaja a plynulo pokračuje vianočnými nákupmi. 

Godeal24 nie je medzi týmito sezónnymi výpredajmi žiadnou výnimkou. Od 12. do 29. novembra ti Godeal24 ponúka jedinečnú príležitosť nakúpiť si tie najlepšie operačné systémy. Medzi nimi je aj lákavá ponuka kúp 1 získaj ďalší 1 zadarmo. Ak by ti to však nestačilo, ponúkajú tiež 50% zľavu na Windows 10 a 55% zľavu na ďalší softvér od Microsoftu. 

Aby ti pomohli s výberom, vybrali niekoľko z populárnych produktov, ktoré sú vo výhodnej  ponuke počas “Black Month“. Poďme sa spoločne pozrieť na tie najzaujímavejšie exkluzívne ponuky a zľavy na Godeal24.

windows, black friday, godeals24
Zdroj: Keysworlds

Obrovský Black Friday výpredaj: Kúp 1 a získaj ďalší 1 zadarmo 

Medzi najžiadanejšie ponuky rozhodne patrí Windows 10 zadarmo. Nie, naozaj sa nezbláznili, čítaš dobre. Počas GoDeal24.com Black Friday Super Sale v rámci akcie kúp 1 a získaj ďalší 1 zadarmo, rozdávajú Windows 10 zdarma v prípade, že si zakúpiš balíček MS OFFICE. Aký to je asi pocit, keď tvoj počítač fičí na Windows 10, a to iba vďaka sade MS OFFICE od Microsoftu? 

 

Vyber si z kombinácie kúp 1 a získaj ďalší 1 zadarmo: 

50 % zľava na Windows 10

Ak si chceš len aktualizovať novšiu verziu Windowsu 10, tak rovnako GoDeal24.com Black Friday Super Sale, má pre teba super ponuku. Získaj 50% zľavu na už zľavnené sadzy licenčných kľúčov pre Windows 10. 

 

Vyber si z nižšie uvedených ponúk s kódom SGO50

55% zľava na všetko ostatné

Medzi super zľavami v rámci GoDeal24.com Black Friday Super Sale, sa nájdu aj mnohé ďalšie. Získaj 55% zľavu na niektoré z týchto produktov s kupónom SGO55

Nečakaj však s nákupom dlho, vzhľadom na vysoký dopyt je možné, že čoskoro niektoré z produktov už na sklade nebudú. 

Kto je GoDeal24?

GoDeal24.com je globálna webová stránka, ktorá predáva originálne hry a softvérové licenčné kľúče klientom z celého sveta. Prevádzkuje nepretržitú online podporu so skvelými ponukami pre všetky rady softvérových kľúčov. Pri nákupe na CoDeal24 si môžeš byť istý, že ide o dôveryhodnú značku a predáva iba originálne softvérové kľúče. 

V prípade, že potrebuješ poradiť alebo pomôcť, môžeš ich kedykoľvek predtým, ako objednáš, kontaktovať prostredníctvom mailu [email protected] a ich tím zákazníckej podpory sa o teba postará najskôr, ako to bude možné. 

Pre viac informácií o zľavách a ponukách v rámci výpredaja Black Friday navštív ich web, prípadne im napíše prostredníctvom e-mailovej adresy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia