Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Oriflame.
26. novembra 2020, 8:26
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Kozmetika pod stromček? Pozri si tie najvýhodnejšie darčekové balenia

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Oriflame ponúka svoje najpredávanejšie produkty vo výhodných, limitovaných baleniach.

Darčekové balenia kozmetiky sú na Vianoce veľmi obľúbeným darčekom. Niekto sa na ne spolieha každý rok, iným vyhovujú vďaka svojej praktickosti a často dobrej cene. Oriflame tento rok tiež povyberal svoje najpredávanejšie produkty a ponúka ich vo výhodných darčekových baleniach. Nájdu sa medzi nimi také, ktoré sa hodia naozaj každému, ženám aj mužom, mladším a aj starším. 

Luxusná a intenzívna vôňa 

Luxusná sada pre dámy pozostáva z obľúbeného telového krému a parfumu Giordani Gold Essenza. Tieto produkty sa vyznačujú kvetinovou až drevitou vôňou pozostávajúcou z kalábrijského bergamontu, pomarančovníkových kvietkov a toskánskeho dreva. Obľúbia si ich dámy, ktoré majú rady intenzívne vône a pocit luxusu. Prémiovosť týcho produktov sa odráža aj na darčekovom balení, ktoré by bolo škoda ukrývať pod baliaci papier. 

vianoce, darčeková sada, darčekové balenia, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Obľúbené zázračné balzamy 

Všetci ho poznajú ako hojivý zázrak a obľúbil si ho každý. Doslova zachraňuje kožu bez rozdielu veku či pohlavia. Tieto tri zázračné balzamy v darčekovom balení preto potešia kohokoľvek. Jeho hlavnou ingredienciou je včelí vosk, ktorý pomáha pri hydratácii pier či suchej pokožky. V balení nájdeš klasický jemný zázračný balzam, balzam s olejom z granátového jablka a balzam obohatený o ružový olej. 

vianoce, darčeková sada, darčekové balenia, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Jemná starostlivosť o pokožku

Pre niekoho nie sú intenzívne vône úplne ideálne a radšej siahne po kozmetike s prívlastkom prírodná. Každý, kto potrebuje jemnú starostlivosť pre svoju pokožku, ocení túto sadu z radu Love Nature. Olivová sada obsahuje mydlo, krém na ruky a sprchovací gél bez obsahu parabénov, s prírodnými organickými extraktmi. Nie sú dobré len pre pokožku, ale aj pre našu planétu, pretože sú bez silikónov, biologicky odbúrateľné a používajú iba exfoliačné častice prírodného pôvodu. Všetky obaly sú zo 40% z recyklovaného z plastu. 

vianoce, darčekové balenie, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Svieža vôňa pre neho 

Kombináciou toaletnej vody a dezodorantu rovnakej vône sa nedá nič pokaziť. V prípade, ak muž obľubuje svieže, drevité vône, tak sa mu Eclat Homme Sport zapáči. V tejto sade si nájde spojenie aróm ružového korenia, bergamotu a semišu. 

vianoce, darčeková sada, darčekové balenia, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Podmanivé čaro gentlemana

Pre milovníka výraznejších vôní bude ideálna sada Be the legend, ktorá obsahuje toaletnú vodu a guľôčkový antiperspiračný dezodorant. Orientálna drevitá vôňa je príznačná hlavnými tónmi zeleného jablka, kože a bôbmi tonky. Všetko je samozrejme zabalené ako limitovaná edícia v darčekovej krabičke. 

vianoce, darčeková sada, darčekové balenia, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Základ pre každé líčenie

Tri produkty, ktoré by nemali chýbať pri líčení žiadnej ženy. Ak ich kúpite všetky tri spolu, získate ich v Oriflame za zvýhodnenú cenu. Silnú trojku tvorí predlžujúca špirála Giordani Gold, ceruzka na oči a guľôčkový púder, taktiež z rady Giordani Gold. Oči budú rozžiarené vďaka špirále a ceruzke, a pleti dodajú prirodzený, svieži vzhľad ručne vyrábané bronzujúce perličky s obsahom kyseliny hyalurónovej.

vianoce, darčekové balenie,  kozmetika
Zdroj: Oriflame

Adventný kalendár pre každú parádnicu 

Každá žena miluje adventné kalendáre a len máloktorá dokáže jeho políčka trpezlivo otvárať až do Vianoc. Tento adventný kalendár od Oriflame, sa bude veru ťažko otvárať políčko po políčku, keďže sú v ňom ukryté samé skvelé veci. Od 1 až po 24 políčko je naplnený drobnosťami, ktoré potešia každú ženu. Od masky na vlasy, cez laky na nechty, rúž a dokonca sa medzi prekvapeniami nájdu aj náušnice. 

adventný kalendár, oriflame, kozmetika
Zdroj: Oriflame

Všetky tieto darčekové balenia nájdeš v katalógu, alebo online na webe Oriflame.

Domov
Zdieľať
Diskusia